Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe'yi resmen açıkladılar! 12 Ocak Fenerbahçe transfer haberleri...

Fenerbahçe transfer haberlerine göre Elis, Sarı-lacivertli takımı açıkladı. Mikel Obi, Fenerbahçe'ye evet demeye çok yakın. Ighalo yine gündeme geldi. Deniz Türüç iddiası da gündemde. Aatif kalma kararı verdi. Beşiktaş ve Fenerbahçe Warda'ya talip oldu. İşte Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri...

Abone ol
Abone ol 12 Ocak 2019 12:19

Fenerbahçe transfer haberlerine göre Elis, Sarı-lacivertli takımı açıkladı. Mikel Obi, Fenerbahçe'ye evet demeye çok yakın. Ighalo yine gündeme geldi. Deniz Türüç iddiası da gündemde. Aatif kalma kararı verdi. Beşiktaş ve Fenerbahçe Warda'ya talip oldu. İşte Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri...

Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri... Sabah'ın haberine göre; sarı lacivertlilerin transferini bitirme aşamasına geldiği ilk isim, Chelsea'de forma şansı bulamayan Victor Moses. Sarı lacivertliler, yıldız futbolcuyu 1.5 yıllığına kiralamaya çalışıyor.

Elis Fenerbahçe'yi açıkladı

Fenerbahçe'nin Houston Dynamo'dan transfer etmek istediği genç golcü Alberth Elis, ülkesi Honduras'ta verdiği özel röportajında sarı-lacivertlilerden aldığı teklifi resmen açıkladı. Alberth Elis, özel röportajında 'Fenerbahçe ile görüşüyor musun?' şeklindeki soruyu yanıtladı ve ''Evet, bir teklif var. Görüşmelerimiz devam ediyor. Fenerbahçe çok büyük bir takım, Türkiye liginin de rekabet düzeyinin yüksek olduğunu biliyorum''ifadelerini kullandı.

Ighalo yine gündemde

Ocak 2017'de 23 milyon Euro bonservis bedeliyle Çin ekiplerinden Changchun Yatai'ye transfer olan Odion Ighalo, ayrılmak istiyor! Kulübünün Çin'de küme düşmesi sonrasında ayrılma kararı alan ve bunu yönetime ileten Nijeryalı golcünün talipleri de artıyor! SKY Sports'un haberine göre yeniden üst düzey seviyede futbol oynamak isteyen Ighalo'nun ilk tercihi ise Premier Lig. Bir dönem Watford'da top koşturan Ighalo ile birçok Premier Lig ekibinin ilgilendiği, önümüzdeki hafta içinde yeni adresinin belli olacağı belirtildi. Haberde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 29 yaşındaki santrforla ilgilendiği de kaydedildi.

Deniz Türüç iddiası

Fenerbahçe'nin gündemine gelen Kayserisporlu Deniz Türüç, sarı lacivertli ekibe olası transferi hakkında konuştu. Türüç, Ersun Yanal'ın kendisini Trabzonspor'a da istediğini belirtti.

Mikel Obi evet demeye çok yakın

Kariyerini sürdürdüğü Tianjin Teda'dan ayrılan 31 yaşındaki Nijeryalı John Mikel Obi'nin Fenerbahçe'yle anlaşmak üzere olduğu öne sürüldü! Tecrübeli futbolcunun ülkesi Nijerya basınında çıkan habere göre MLS ve Çin'den de teklifler alan Mikel Obi'nin Fenerbahçe'ye 'Evet' demeye yakın olduğu belirtildi! Haberde Çin ekipleri ve ABD'den de transfer teklifleri alan Mikel Obi'nin Fenerbahçe'ye daha yakın olduğu ve alacağı yıllık ücretteki pürüzlerin gidermesi durumunda sarı-lacivertlilere imza atacağı belirtildi. Mikel Obi'nin menajerinin Fenerbahçe ile görüşme halinde olduğu, transferin birkaç gün içerisinde resmen açıklanabileceği kaydedildi.

Babacar için ret 

Tarihinin en kötü günlerini geçiren Sarı-Lacivertliler transfere sarıldı. Sadık Çiftpınar'a formayı giydiren Fenerbahçe, ikinci transferini Sassuolo’da mutsuz olan Babacar ile yapmaya hazırlanıyordu. Ancak İtalyan ekibi teklifi reddetti.

Aatif kalıyor

Aatif Chahechouhe'in Çaykur Rizespor'un teklifini reddetti. Karadeniz ekibi Fenerbahçe'yle anlaşmasına rağmen oyuncuyu ikna edemedi.

Warda savaşları

Ligin ikinci yarısında iyi bir performans göstermek için transfer çalışmalarını devam ettiren Beşiktaş ve Fenerbahçe, Amr Warda transferinde karşı karşıya geldi. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Babel ve kadro dışı bırakılan Gökhan Töre'nin yerini doldurmak isteyen Siyah Beyazlılar ve kanatlarda oynayan oyuncuların performansından memnun kalmayan Fenerbahçe, PAOK'un Rodrigues'in Galatasaray'a transfer olmasının ardından transfer edilen 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Amr Warda'yı transfer etmek için karşı karşıya geldi.

Kasami için bonservis pazarlığı

Fenerbahçe Sion'da forma giyen Pajtim Kasami için girişimlere başladı. Makedon asıllı İsviçreli oyuncuyla prensipte anlaştan yönetim Sion'un istediği 4 milyon euro'luk bonservis bedelini indirmeye çalışıyor. Hakkında çıkan transfer dedikodularının ardından bugün bir paylaşım daha yapan Kasami’nin yürürken çektiği videoya Türk bayrağı ve uçak emojisi koyması taraftarların heyecanlanmasına neden oldu. Ancak Sion ekibinin devre arası kampı için Türkiye’ye geldiği ortaya çıktı.

Jhonny Lucas gündemde

Fenerbahçe'nin Brezilya'da Parana'da forma giyen orta saha oyuncusu Jhonny Lucas için girişimlere başladı ve kulübünden yarına kadar süre istedi. Parana'da orta sahada görev alan ve Brezilya futbolunun gelecek vadeden oyuncularından biri olarak gösterilen genç oyuncuyu Avrupa'da Juventus başta olmak üzere birçok takım da takip ediyor. Brezilya'dan Vasco da Gama takımının da bonservisini ya da bir kısmını almak için girişimlerde bulunduğu oyuncu, Avrupa'ya transfer olmaya daha sıcak bakıyor.

Pelkas transferinde gelişme

Fenerbahçe bir süredir takipte olduğu Dimitrios Pelkas transferinde sona yaklaştı. Sabah'ın haberine göre kadrosunu bir an önce güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, PAOK forması giyen Dimitrios Pelkas'a imza attırmak istiyor. Dimitrios Pelkas'ın da teklife sıcak bakması Fenerbahçe'nin elini güçlendiriyor.


Etiketler mikel obi
Yorumlar