Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe'ye bir şok daha! Kanarya Süper Lig'in ilk yarısını...

Fenerbahçe Süper Lig'de ilk yarının son maçında Antalyaspor ile deplasmanda 0-0 berabare kaldı. Ersun Yanal ile ilk maçında Erzurumspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe Antalya deplasmanında yine kazanamadı. 17 maçlık ilk devrede sadece 16 puan toplayan sarı lacivertliler ligin dibine demir attı ve Süper Lig'de sezonun ilk yarısını 17. sırada tamamladı.

Abone ol
Abone ol 24 Aralık 2018 21:59

Fenerbahçe, Antalyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak Süper Lig'de sezonun ilk yarısını 17. sırada tamamladı.

Chico'nun burnu kırıldı

18. dakikada Chico ile Mehmet Ekici kafa kafa çarpıştı. Pozisyon sonrası Antalyaspor'da Chico'nun burnu kırıldı ve hastaneye kaldırıldı. Oyuna ise Harun Alpsoy dahil oldu.

Fenerbahçe'de Roman Neustadter, 75. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Boffin geçit vermedi

Fenerbahçe, Mehmet Ekici ve Soldado ile rakip kaleyi zorlasa da sonuç alamadı. Antalyaspor kalecisi Boffin önemli kurtarışlara imza attı.

Alınan bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 16 yaparak 17. sırada kaldı ve devreyi düşme hattında bitirdi. Antalyaspor ise 27 puanla 6. sıraya yükseldi.

Antalyaspor taraftarı maç öncesi tribünde bu dev pankartı açtı.

Antalyaspor-Fenerbahçe maçını 18401 biletli seyirci izledi.

Antalyaspor'da 5 değişiklik

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise ligde son oynadıkları Evkur Yeni Malatyaspor maçına göre ilk 11'inde 5 değişikliğe gitti.



Teknik direktör Korkmaz, kart cezalısı Diego, Celustka, Maicon ve Doğukan Sinik ile sakatlığı bulunan Mevlüt Erdinç'in yerine Bahadır Öztürk, Cissokho, Zeki Yıldırım, Yekta Kurtuluş ve Doukara'ya ilk 11'de şans verdi.



Antalyaspor sahaya Boffin, Nazım Sangare, Bahadır Öztürk, Salih Dursun, Chico, Cissokho, Zeki Yıldırım, Hakan Özmert, Yekta Kurtuluş, Serdar Özkan ve Doukara ilk 11'i ile çıktı.



Kaleci Boffin'in yanı sıra Yekta ve Chico sarı kart sınırında bulunuyorlar.










Yorumlar