Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe transfer haberleri 8 Ağustos 2018

Son dakika transfer haberine göre Fenerbahçe, golcü transferini Janssen ve Bacca arasında kalmıştı, kararını verdi. Sarı-lacivertliler, Benfica'dan ayrılması beklenen Adel Taarabt'la ilgileniyor. Barcelona'dan Marlon Santos da diğer bir alternatif. Ramires transferi için Fenerbahçe ve Benfica karşı karşıya geldi. Stoper mevkii için ise Martins Indi ve Kurt Zouma'dan haber bekleniyor. İşte Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri...

Abone ol
Abone ol 08 Ağustos 2018 14:56

Fenerbahçe'de UEFA ile yapılan Finansal Fair Play görüşmelerinden yola çıkan Başkan Ali Koç, Sportif Direktör Damien Comolli ile beraber transferde kulübün bütçesini riske etmeyecek isimlere yöneliyor. Peki Fenerbahçe kimleri transfer edecek, hangi transferleri yapacak? İşte Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri....  

Benfica maçı Fenerbahçe'deki golcü sıkıntısını bir kez daha gözler önüne sererken Sarı-lacivertli ekip geçen yıl kiraladığı Vincent Janssen'de karar kıldı. Tottenham'la pazarlıklar sürerken oyuncunun satın alma opsiyonuyla kiralanması bekleniyor. Tek sorun ise İngilizlerin zorunlu satın alma bedeli talep etmesi. 

Ramires için Benfica ile Fenerbahçe rakip oldu

Phillip Cocu’nun kadroda görmek istediği Ramires için Sarı-Lacivertliler harekete geçerek oyuncu ve menaceriyle temas kurmuştu.Yüz yüze görüşme için, başarılı orta saha oyuncusunun, kulübü Jiangsu ile olan sözleşmesini fesh etmesi bekleniyor. Tecrübeli yıldızın bu hafta boşa çıkması bekleniyor. Orta saha için Gabriel Pires ve James Lea-Siliki girişimlerinden sonuç alamayan Benfica da Ramires’e kancayı taktı.Portekiz basınına göre Kırmızı- Beyazlılar, eski oyuncusu için senelik 2 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme teklif etti.

Premier Lig'e yükselmek için iddialı bir kadro kurmaya hazırlanan Championsnip ekibi West Brom, Sarı-Lacivertliler'in kapısını çaldı. İngiliz ekibi, Fenerbahçe'ye Ozan Tufan için 2.5 milyon sterlin (Yaklaşık 17 Milyon TL) ödemeye hazır olduklarını iletti. Finansal Fair Play kriterleriyle boğuşan Fenerbahçe'nin de bir türlü bekleneni veremeyen Ozan Tufan için teklifi olumlu karşıladığı öğrenildi.

Marlon atağı

Barça, 22 yaşındaki stoperi Marlon için West Ham'dan gelen satın alma teklifini geri çevirmişti. Lyon'un kiralama teklifi ise, oyuncunun burada yeteri kadar forma şansı bulamayacağı gerekçesiyle kabul edilmedi. Başkan Koç'un, Barcelona Başkanı Josep Bartomeu ile görüşerek Marlon'un 1 yıllığına kiralanmasını isteyeceği öğrenildi. Sambacı'nın gelmesi halinde, savunma transferi tamamlanmış olacak.

Bacca’nın menaceri Sergio Barila ise yapılan görüşmede, Sarı-Lacivertliler’den zaman istedi. Tecrübeli golcünün kariyerine İspanya’da devam etmek istediği biliniyor. Henüz buradan teklif almayan Bacca’nın, bir süre daha beklemek için Fenerbahçe’den zaman istediği öğrenildi.


Yorumlar