Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal çözüm arıyor

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, ceza sahasına yapılan ortaların büyük bir yüzdeyle rakibe ya da topsuz alana gittiğini video analizler ile oyuncularına izleterek uyarılarda bulundu.

Abone ol
Abone ol 19 Şubat 2019 01:00

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal hücum bölgesindeki verimsizliğin çözümlerini arıyor. Pozisyon hazırlığı konusunda sorun yaşamadıkları görüşünde olan Yanal'ın, yapılan ortalardaki isabet oranının düşüklüğünden şikayetçi olduğu belirtildi.

 
Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal çözüm arıyor - Sayfa 3

Ceza sahasına yapılan ortaların büyük bir yüzdeyle rakibe ya da topsuz alana gittiğini video analizler ile oyuncularına izleten tecrübeli teknik adam, acaleci davranılmaması ve hedef gözetilerek orta yapılması konusunda uyarılarda bulundu.

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal çözüm arıyor - Sayfa 4

Orta saha oyuncularından da hücuma daha çok destek vermelerini isteyen Ersun Yanal, ileri uçta bitiriciliklerinin daha yüksek olması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal çözüm arıyor - Sayfa 5

Diğer yandan Fenerbahçe'de Zenit maçının hazırlıkları sürüyor. İlk maçta alınan 1-0'lık skorun avantajını korumak isteyen sarı lacivertliler, turun anahtarını deplasmanda gol bulmak olarak belirledi.Ersun Yanal oyuncuları ile yaptığı toplantıda 180 dakikalık bir mücadelenin sadece 90 dakikasını oynadıklarını ve ilk maçtaki skora güvenmemeleri gerektiğini söyledi. Yanal deplasmanda gol bulmaları halinde gerçek avantajı elde edeceklerini ifade etti




Yorumlar