Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe son nefeste! Fenerbahçe Trabzonspor maçı özeti ve golleri izle

Fenerbahçe son nesfeste! Fenerbahçe Trabzonspor maçı özeti ve golleri izle... Süper Lig'in 30.haftasında Derbi heyecanı yaşandı. 16. dakikada Yusuf Yazıcı ile öne geçen Ünal Karaman ve öğrencileri 90+6'da kazanılan frikikte Valbuena’nın golüne engel olamayınca sahadan 1 puan ile ayrıldı. Maçın büyük bir bölümünü önde getiren Trabzonspor ise 22 yıl sonra Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenme fırsatını tepti ve 1-1 biten karşılaşmada Fenerbahçe son nefeste 1 puan almayı başardı.

Abone ol
Abone ol 27 Nisan 2019 21:08

Fenerbahçe son nesfeste! Fenerbahçe Trabzonspor maçı özeti ve golleri izle... Süper Lig'in 30.haftasında derbi heyecanı yaşandı. 16. dakikada Yusuf Yazıcı ile öne geçen Ünal Karaman ve öğrencileri  90+6'da kazanılan frikikte Valbuena’nın golüne engel olamayınca sahadan 1 puan ile ayrıldı. Bu sonuçla birlikte kritik mücadelede Fenerbahçe son nefeste 1 puan almayı başardı.

Fenerbahçe Trabzonspor maçı ile Spor Toto Süper Lig'de 30. hafta heyecanı tüm hızıyla devam etti. Nefes kesen maçta Fenerbahçe, 90+6'da Valbuena'nın frikikte direkt kaleye giden ortasıyla Trabzonspor'la 1-1 beraber kaldı. Trabzonspor 16'da Yusuf Yazıcı ile öne geçerken üstünlüğünü son saniye golüyle yitirdi ve 22 yıl sonra Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenme fırsatını tepti.

Haftanın en çok merak edilen karşılaşmasının sonunda Fenerbahçe 34 puanla 14. sırada yer alırken 4. Trabzonspor ise 53 puana çıktı. Fenerbahçe, Sadık'ın 59 ve 71'de gördüğü sarı kartlarla maçı 10 kişi tamamladı.

Fenerbahçe Trabzonspor maçı özeti ve golleri izle

MAÇTAN DAKİKALAR

Spor Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında Fenerbahçe, konuk ettiği Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı.



1'inci dakikada Rodellega'nın ceza alanı sağ çaprazından vuruşunda kaleci Harun topa hakim oldu. 



12'nci dakikada Yusuf Yazıcı'nın ara pası ile ceza sahası önünde topla buluşan Rodellaga'nın vuruşunda Skrtel'e çarpan top üst direkten oyun alanına döndü.



16'ncı dakikada Nwakaeme'nin sol çaprazdan pası ile ceza sahası önünde topla buluşan Abdülkadir Ömür, meşin yuvarlağı bekletmeden Yusuf Yazıcı'ya aktardı. Yusuf'un sol çaprazdan vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-1.



27'nci dakika Soldado'nun ceza sahası dışından şutunda Majid'e çarpan topu kaleci Uğurcan çeldi.



41'inci dakikada Pereira'nın ara pası ile topla buluşan Yusuf Yazıcı'nın vuruşunda top Skrtel'den geri döndü. Dönen topu önünde bulan Yusuf'un vuruşunda top auta gitti.





50'nci dakikada ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Nwakaeme'nin şutunu kaleci Harun kontrol etti.



61'inci dakikada Isla'nın ortasında ön direkte topu kontrol eden Soldado, meşin yuvarlağı Valbuena'ya aktardı. Valbuena'nın vuruşunda top kale direğine çarparak oyun alanına geri döndü.



71'inci dakikada Abdülkadir Parmak'a yaptığı faul sebebiyle Sadık Çiftpınar ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.



76'ncı dakikada Valbuena'nın ortasına ceza sahası içinde bulunan Mehmet Topal'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak üstten dışarı çıktı.



83'üncü dakikada Eljif'in ceza sahası dışından kullandığı sert şutu kaleci Uğurcan çeldi.



87'nci dakikada Hasan Ali'nin ceza sahası dışından sert vuruşunda meşin yuvarlağı kaleci Uğurcan son anda kornere çeldi.



90'ıncı dakikada Valbuena'nın ara pasında ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kalan Dairar'ın aşırtma vuruşunda meşin yuvarlak kalenin üstünden dışarı çıktı.



90+2'nci dakikada Mehmet Topal'ın ortasında Eljif Elmas'ın kafa vuruşunda top kaleci Uğurcan'da kaldı.



90+6'ncı dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına Valbuena geçti. Valbuena'nın ortasında top direkt fileler ile buluştu:1-1.



TARAFTARLARDAN AYEW'E TEPKİ



Fenerbahçeli taraftarlar, Trabzonspor maçında performansından memnun kalmadıkları Andre Ayew'e tepki gösterdi. Karşılaşma içinde de taraftar tepkisine maruz kalan Ganalı futbolcu karşılaşmanın 66'ncı dakikasında yerini Eljif'e bırakırken de tepki ile karşılaştı.

Yorumlar