Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe - Osmanlıspor geniş özeti - golleri izle

Fenerbahçe Osmanlıspor 18. kez karşı karşıya geldi. Teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki sarı lacivertli takım sahadan 2 golle ayrıldı. Goller 54.dakikada Valbuena'dan ve 60.dakikada Giuliano'dan geldi. İşte Fenerbahçe - Osmanlıspor müsabakasanın geniş özeti ve golleri (İzle)

Abone ol
Abone ol 08 Nisan 2018 23:08

Fenerbahçe Osmanlıspor'u Kadıköy Şükrü Saraçoğlu  Stadyumunda ağırladı. Fenerbahçe, Osmanlıspor’u Martin Skrtel ve Roberto Soldado’nun golleriyle 2-0 mağlup etti. Goller 54.dakikada Valbuena'dan ve 60.dakikada Giuliano'dan geldi. İşte Fenerbahçe - Osmanlıspor müsabakasanın geniş özeti ve golleri (İzle)

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Fenerbahçe evinde Osmanlıspor’u 2-0 mağlup etti. 54. dakikada Valbuena’nın kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde Skrtel’in kafa vuruşunda ve 60. dakikada Giuliano’nun direkten dönen topunu golle tamamlayan Soldado ile goller bulan sarı-lacivertliler müsabakadan galip ayrıldı. Fenerbahçe aldığı bu galibiyetle puanını 54’e yükseltmiş oldu. 

Soldado, Fenerbahçe’yi sırtlıyor

Fenerbahçe’nin sezon başında Villarreal’den transfer ettiği İspanyol golcü Roberto Soldado takımını sırtlamaya devam ediyor. Başarılı forvet Süper Lig’e oynadığı 20 maçta 5 gol 2 asistlik katkı gösterirken geçtiğimiz hafta oynanan 5-0’lık Kayserispor galibiyetinde 2 gol atıp 1’de asist yapmıştı. 32 yaşındaki futbolcu 28. haftada oynanan Osmanlıspor karşılaşmasında 60. dakikada Giuliano’nun direkten dönen topunda golü atarak takımının galibiyetinde önemli bir rol oynarken 75. dakikada yerini Fernandao’ya bıraktı. 

Aykut Kocaman: “Kalan bütün maçları kazansak da.."

FENERBAHÇE: 2   OSMANLISPOR: 0

KARŞILAŞMANIN GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MAÇTAN DAKİKALAR:

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Fenerbahçe, sahasında Osmanlıspor ile karşılaştı. Mücadeleden Fenerbahçe 2-0 galip ayrıldı.

62 ' Giuliano kazandığı topla rakiplerini çalımlayıp kaleciyle karşı karşıya vuruşunu yaptı. Direkten dönen top Soldado'nun önüne geldi. Soldado sağ çaprazdan topu boş kaleye yolladı.

61 ' GOL! Soldado attı! 2-0 oldu

58 ' Fenerbahçe'nin golünde Osmanlısporlu oyuncular hakeme yoğun itirazda bulundu.

57 ' Gol sonrası Skrtel kısa süre baygınlık geçirdi. Yapılan müdahalenin ardından Slovak yıldız oyuna devam ediyor.

56 ' Valbuena'nın sağdan kullandığı köşe vuruşunda Skrtel'in kafa vuruşunu Karcemarskas kurtardı ancak yardımcı hakem topun çizgiyi geçtiğini işaret edince hakem golü verdi.

56 ' Valbuena'nın sağdan kullandığı köşe vuruşunda Skrtel'in kafa vuruşunu Karcemarskas kurtardı ancak yardımcı hakem topun çizgiyi geçtiğini işaret edince hakem golü verdi.

55 ' GOL! Skrtel attı! Fenerbahçe öne geçiyor

54 ' Ülker Stadı'nda maçı izleyen seyirci sayısı 22 bin 495 olarak açıklandı.

53 ' Alper sağdan korneri kullandı. Mehmet Batdal topu önüne alıp hızlı atağa çıktı. Serdar'a ara pasında Volkan kalesini terk edip topu uzaklaştırdı.





51 ' Hakem Halil Umut Meler, Karcemarskas'ı oyunu geciktirmemesi yönünde uyardı.

48 ' Fenerbahçe etkili geldi. Sağdan bindiren Şener'in pasında Giuliano'nun vuruşu üstten auta gitti.

46 ' İkinci yarı başladı

  İlk yarı sona erdi.

45 ' Orta alanda Fenerbahçe atağını kesen Musa Cağıran sarı kart gördü. Sarı Kart - Musa Cagiran

 45 ' Osmanlıspor tehlikeli geldi. Ceyhun Gülselam'ın sert şutu az farkla auta gitti.

43 ' Serdar Gürler'in hızlı atağını Dirar faulle kesti ve sarı kart gördü.

36 ' Alper'in sağdan ortasında Mehmet Batdal savunmasına yardımcı olup topu uzaklaştırdı.

31 ' İlk 30 dakikada iki takım da isabetli şut ve isabetli orta üretemedi.

29 ' Alper'in sağdan kullandığı kornerde Yalçın topu uzaklaştırdı.

28 ' Dirar'ın sağ çaprazdan şutunda top Pinto'ya çarpıp kornere gitti.

24 ' İki takım da orta alanda çok top kaybediyor...

21 ' Şener'in sağdan ortasında Soldado'ya gelen topu Yalçın karşıladı. Ardından savunma topu uzaklaştırdı. Yalçın pozisyonda sakatlık geçirdi.

21 ' Şener'in sağdan ortasında Soldado'ya gelen topu Yalçın karşıladı. Ardından savunma topu uzaklaştırdı. Yalçın pozisyonda sakatlık geçirdi.

17 ' Josef de Souza'nın sert şutunda top az farkla auta gitti.

16 ' Alper soldan korner kullandı. Yalçın topu uzaklaştırdı.

12 ' Serdar Gürler sağdan ortaladı, Mehmet Batdal'ın da olduğu pozisyonda Volkan Demirel'in hamlesiyle top rakibine çarpıp auta gitti.

10 ' Umar Aminu savunma arkasına kaçtı ancak ofsayt bayrağı havada.

7 ' Osmanlıspor Serdar Gürler ile hızlı çıkmak istedi ancak orta alanda Mehmet Topal atağı kesti.

3 ' Hasan Ali sağdan korneri kullandı, Mehmet Batdal topu uzaklaştırdı.

2 ' Sağdan sıfıra inen Alper içeri çevirdi, Şener'in vuruşunda savunmaya çarpan top kornere gitti.

1 ' İlk düdük geldi ve maç başladı

Fenerbahçe Osmanlıspor şifresiz canlı izle ! Bu akşam oynanacak olan karşılaşmayı canlı izlemek isteyen taraftarlar internet üzerinden Fenerbahçe Osmanlıspor maçı canlı izle şifresiz aramaları yapıyor. İki takım taraftarları Fenerbahçe Osmanlıspor şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. İşte Fenerbahçe Osmanlıspor maçı canlı izleme yolları. Süper Lig'de oynadığı son 27 maçta 14 galibiyet,9 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile 51 dördüncü sırada yer alan Fenerbahçe, oynadığı son 27 karşılaşmada 7 galibiyet,7 beraberlik ve 13 mağlubiyet ile 28 puanla 15.sırada bulunan Osmanlıspor ile karşılaşıyor. Fenerbahçe Osmanlıspor maçını canlı yayınlayacak kanallar listesine bu haberimizden ulaşabilirsiniz.Fenerbahçe Osmanlıspor maçı şifreli ve şifresiz yayın yapan kanallar bu haberde yer alıyor. İşte bu önemli mücadele hakkında tüm detaylar…

Fenerbahçe, Osmanlıspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Fenerbahçe, Süper Lig'in 28. haftasında yarın Osmanlıspor ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynayacağı lig maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. 

Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenman ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Ardından 3 gruba ayrılan oyuncular; 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Pas çalışması ve çift kale maçla devam eden antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.

Bu antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertliler, tesislerde kampa girdi.  

Fenerbahçe Osmanlıspor nasıl canlı izlenir?





Fenerbahçe Osmanlıspor maçını beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Online olarak izlemek isterseniz de tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı kesintisiz bir şekilde izleme imkanına sahip olabilirsiniz.

Digitürk tek maç satın alma işlemi nasıl yapılır?

Digitürk üzerinden tek maç satın alabilir ve maçları izleyebilirsiniz. Tek maç satın almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Satın almak için tıklayınız

Mehmet Ekici: "Kupaları biz kaldıracağız"

Bu sezon talihsiz sakatlıklar geçirerek takımdan ayrı kalan Mehmet Ekici, Fenerbahçe’nin çok büyük bir kulüp olduğunu ve sezon sonunda şampiyon olacaklarına inandıklarını belirtti. 

Fenerbahçe’nin başarılı oyuncularından Mehmet Ekici Fenerbahçe Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu. Almanya’da oynadığı dönemlerde çok güzel zamanları olduğunu belirten Ekici, "U17 liginde Bayern ile şampiyon olduk. 17 yaşında A takımla idmanlara çıktım. Zaman zaman kadroda yer aldım. Kaliteli oyuncularla oynama şansı buldum. Benim için Almanya doğumlu olmam avantajdı. Çünkü orası futbol olarak daha disiplinli ve daha sistemli" dedi. 

"Sakatlık benim için üzücüydü" 

Sakatlığının çok üzücü olduğunu belirten Mehmet Ekici, "Benim için üzücü bir dönemdi. Çünkü beklenmedik bir sakatlık yaşadım. Ama bunlar futbolda olan şeyler. Yönetim olsun, hocalarım olsun, takım arkadaşlarım olsun her zaman bana sahip çıkarak destek oldular. Sakatlık sürecini çok çalışarak iyi bir şekilde atlattım. Umarım bundan sonra her şey daha iyi olacak" şeklinde konuştu. 

"Hedefimiz şampiyon olmak" 

Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu anlatan Ekici, "Benim için kolay bir dönem değildi. Takıma ayak uydurmam biraz zaman aldı. Zaman içinde daha da iyi olacağıma inanıyorum. Ligin sonuna az kaldı. Camia olarak hedefimiz şampiyon olmak" diye konuştu. 

"İnişli çıkışlı bir sezon oldu" 

İnişli çıkışlı bir sezon olduğunu belirten Mehmet Ekici, "Fakat iyi bir tecrübe kazandığımızı söyleyebilirim. Hiçbir zaman mücadeleyi bırakmadık. Bu lig her şeye açıktır. İstemediğimiz puanlar kaybettik fakat daha maçlarımız var. Önemli olan önümüzdeki maçları kazanıp, sezon sonunda hep beraber kupayı hatta kupaları kaldırmak" ifadelerini kullandı. 

"Taraftarın futbol sevgisi üst düzeyde" 

Fenerbahçe taraftarında futbol sevgisi üst düzeyde olduğunu anlatan 28 yaşındaki futbolcu, "O statta maça çıktığımız zaman taraftarın bize yansıttığı duygu çok farklı. Fenerbahçe armasını taşıyıp oynamak çok zor, bunu anlamak için yaşamak gerekir" değerlendirmesini yaptı. 




Yorumlar