Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin serisi kısa sürdü! Kayserispor Fenerbahçe maçı golleri ve geniş özeti

Kayserispor Fenerbahçe 1 - 0 maç özeti izle... Kayserispor Fenerbahçe maçı ile Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta heyecanı başladı. Nefes kesen maçta 87'de Artem Kravets'in golüyle ev sahibi üç puana uzandı. Fenerbahçe, 45+2'de Roberto Soldado'nun oyundan atılmasıyla maçı 10 kişi tamamladı. Bu sonuçla beraber Fenerbahçe 23 puanda kalırken, Kayserispor 25 puana yükseldi. Fenerbahçe ligde bir sonraki maçını Atiker Konyaspor ile oynayacak.

Abone ol
Abone ol 08 Şubat 2019 22:36

Spor Toto Süper Lig’de 21. hafta Kayseri’de kritik bir maçla başladı. Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta İstikbal Mobilya Kayserispor’la Fenerbahçe, Kadir Has Stadı’nda bir araya geldi, ev sahibi 87’de Artem Kravets’in golüyle sahadan 1-0’lık skorla galip ayrıldı ve kritik bir üç puana imza attı.

Ligde son iki maçını kazanan Fenerbahçe 23 puanda kaldı ve 13. sıraya geriledi. Üst üste dört lig maçından da beraberlikle ayrılan ev sahibi Kayserispor ise kazanarak kötü seriyi bitirdi ve 25 puanla 11. sıraya yükseldi. Maçta 62. dakikada Umut Bulut’un attığı gol öncesinde hakem Alper Ulusoy’un VAR uyarısıyla faul tespit etmesiyle iptal edildi.

45+2’de Fenerbahçe’de Roberto Soldado, hakem Alper Ulusoy’a şiddetli itirazı nedeniyle direkt kırmızı kartla oyundan atıldı. İspanyol golcü 23. haftada Vodafone Park’ta oynanacak Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

Kayserispor Fenerbahçe 1 - 0 maç özeti izle



 Serdar ve Tolgay 11'de

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Serdar Aziz ile Tolgay Arslan, sarı-lacivertli formayla ilk kez 11'de şans buldu.

Sarı-lacivertlilerin transferin son gününde renklerine kattığı Sloven orta saha oyuncusu Zajc ile Moses, yedek kulübesinde yer aldı.

Öte yandan, sakatlıkları nedeniyle formadan uzak kalan kaleci Harun Tekin ile Frey de 21 kişilik kadroya dahil edildi.

Roberto Soldado depremi! Derbide yok…

Fenerbahçe’nin deplasmanda Kayserispor ile oynadığı maçta İspanyol forvet Roberto Soldado hakeme tepkisi nedeniyle kırmızı kart gördü.

Süper Lig’in 21. haftasında Kayserispor’a konuk olan sarı lacivertliler, gergin atmosferde oynanan maçın 45+2. dakikasında 10 kişi kaldı. Ayağını fazla yukarıya kaldırdığı için sarı kartla cezalandırılacak olan Roberto Soldado, hakem Alper Ulusoy’a sert şekilde itirazda bulundu.

İtirazların şiddetinin artması nedeniyle hakem Alper Ulusoy sarı karttan vazgeçip tereddüt etmeden direkt olarak kırmızı kartını gösterdi. En az 2 maç ceza alması beklenen Roberto Soldado, Beşiktaş ile deplasmanda oynanacak maçta forma giyemeyecek.

En az iki maç ceza alması beklenen Roberto Soldado, gelecek hafta Kadıköy’de oynanacak Konyaspor ve bir sonraki hafta deplasmandaki Beşiktaş maçlarında forma giyemeyecek.



Yorumlar