Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe Marco Fabian ile anlaştı mı?

Son dakika haberine göre Fenerbahçe'den Beşiktaş'a Marco Fabian çalımı geliyor. Fenerbahçe, adı Beşiktaş'la da anılan Marco Fabian ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Eintracht Frankfurt forması giyen 29 yaşındaki 10 numara Marco Fabian'ın Pazar günü saat 19:00'da İstanbul'a geleceği belirtildi.

Abone ol
Abone ol 25 Ağustos 2018 20:16

Transferde sıcak saatler yaşayan Fenerbahçe, Diego Reyes'in ardından bir transferi daha bitiriyor. Fenerbahçe, Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı Meksikalılı Marco Fabian transferinde şok bir hamle yapıp oyuncuyu kadrosuna katıyor.

Fenerbahçe, Beşiktaş ile adı anılan Marco Fabian ile anlaşma sağladı. Önceki günlerde çıkan haberlerde Beşiktaş'ın Meksikalı oyuncuyu İstanbul'a getirdiği yazılmıştı.

İSTANBUL'A GELİYOR

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Marco Fabian, yarın saat 19.00'da İstanbul'a gelecek.

DHA'nın haberine göre; Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt'ta forma giyen orta saha oyuncusu Marco Fabian, Fenerbahçe'ye transferi konusunda detayları görüşmek üzere yarın saat 19.00'da İstanbul'a gelecek. Meksikalı oyuncunun yarın İstanbul'a ulaştıktan sonra sözleşmesindeki son pürüzleri çözerek kendisini sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza atması bekleniyor.

40 kez Meksika Milli Takımı formasını giyen ve 10 numara pozisyonunda forma giyen 29 yaşındaki Meksikalı futbolcu, 2016'da 3.7 milyon euroya Eintracht Frankfurt'a transfer olmuştu. Alman ekibiyle sözleşmesi 2019'da bitecek olan Marco Fabian, geçtiğimiz sezon sakatlığı nedeniyle formasından uzak kalırken sadece 7 lig maçına çıkmıştı.

FENERBAHÇE'Yİ TAKİBE ALDI

Giuliano'nun takımdan ayrılmasının ardından 10 numara arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, yıldız futbolcu Marco Fabian'ı gündemine almıştı.

Meksikalı milli oyuncu, sosyal medyada flaş bir harekete imza attı. Marco Fabian, Fenerbahçe'nin Twitter hesabını takibe aldı.


Etiketler Marco Fabian
Yorumlar