Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe, Manchester United'ın kararını bekliyor... Son dakika Fenerbahçe'den transfer haberleri

Son dakika Fenerbahçe transfer haberlerine göre Çağlar Söyüncü'nün transferi Manchester United'a bağlı. Sarı-lacivertli ekip Manu'dan Fellaini ve Rojo için görüşmelerini sürdürüyor. Eljif Elmas'a bir takım daha talip oldu. Olcay Şahan isim gündeme geldi. Stoper arayışlarında rota İtalya'ya çevrildi. Emre Mor'un kiralanması için görüşmeler yakında başlayacak. İşte Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri...

Abone ol
Abone ol 03 Ocak 2019 14:59

Son dakika Fenerbahçe transfer haberlerine göre Çağlar Söyüncü'nün transferi Manchester United'a bağlı. Sarı-lacivertli ekip ManU'dan Fellaini ve Rojo için görüşmelerini sürdürüyor. Eljif Elmas'a bir takım daha talip oldu. Olcay Şahan isim gündeme geldi. Stoper arayışlarında rota İtalya'ya çevrildi. Emre Mor'un kiralanması için görüşmeler yakında başlayacak. Volkan Demirel özür diledi. Robinho, Başakşehir'le anlaşamayınca Fenerbahçe devreye girdi. İşte Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri...



Daha önce de Fenerbahçe'yle adı anılan Belçikalı oyuncu Edmilson Junior için sarı-lacivertli ekibin yeniden devreye girdiği belirtildi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın da kadrosunda görmek istediği 24 yaşındaki oyuncu için kulübü Katar'ın Al Duhail ekibiyle temas kurulduğu ifade ediliyor. Sezon başında 6 milyon euro'ya Belçika'dan Katar'a giden Edmilson Junior için kiralama formülünün kullanılacağı ileri sürüldü.

Fellaini çılgınlığı

M.United'a 5 milyon Euro teklif eden Fenerbahçe yönetimi, Fellaini'ye de 3.5 yıl için 14 milyon Euro önerdi. İngiliz basını, "Transferde sona yaklaşıldı" ifadesini kullandı. Ada basınına da yansıyan bilgilere göre Fenerbahçe, 2020'ye kadar sözleşmesi olan Belçikalı yıldız için İngiliz kulübüne 5 milyon Euro teklif etti. Manchester United'ın ise 8 milyon Euro istediği ifade ediliyor.

Robinho bombası

Demir Grup Sivasspor'un transferi konusunda Medipol Başakşehir ile prensip anlaşmasına vardığı Brezilyalı yıldız Robihno için Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinin de devreye girdiği öğrenildi. Başakşehir ile henüz anlaşamayan Robihno'nun vereceği karar etkili olacak.

Sadık'tan açıklama

Yeni Malatyasporlu futbolcu Sadık Çiftpınar, "Transfer konusunda çok konuşmak istemiyorum ama 2 büyük camia benimle ilgileniyor. Bunu herkes biliyor, ben de bunun farkındayım. Benim adıma gurur verici bir şey. Süreci benden önce değerlendirecek bir yönetim, bir başkanımız var" dedi.

Çağlar'ın transferi Manchester United'a bağlı

Fenerbahçe, Leicester City forması giyen Çağlar Söyüncü'nün kiralamanın hesaplarını yaparken, İngiliz kulübü Çağlar konusunu ağırdan alıyor. Fenerbahçe’nin savunma için Marcos Rojo’ya yönelmesinde Leicester’ın tavrı etkili oldu. İngiliz ekibi, Sarı-Lacivertliler’in kiralamak istediği Çağlar Söyüncü için kararını transfer döneminin sonunda verebileceğini belirtti. Manchester United’ın Harry Maguire için girişimlerini sürdürmesi nedeniyle Leicester, Çağlar konusunu ağırdan alıyor. Fenerbahçe ise yeni savunmacısını bir an önce kadroya dahil etmek istiyor.

Rojo için görüşmeler sürüyor

Manchester United, Arjantinli savunmacı Marcos Rojo ile ilgilenen kulüplere bu çağrıyı yaptı. Rojo’nun menaceri David Manasseh’e de, “İstediğiniz takımla görüşebilirsiniz” mesajı iletildi. Fenerbahçe, bu transferi kısa sürede bitirebilir. “İstediğiniz takımla görüşebilirsiniz. Ayrılık konusunda kolaylık sağlanacak” denildi. Başarılı savunmacının 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Rojo ile ilgilenen en ciddi takım olan Fenerbahçe’de Damien Comolli’nin kısa sürede Manchester’a gitmesi bekleniyor. Comolli, 28 yaşındaki oyuncuyu ‘satın alma’ garantisiyle 18 aylığına kiralamaya çalışacak. Stoperin yanı sıra sol bekte de görev yapabilen Rojo’nun ön plana çıkan özellikleri hızı ve geriden oyun kurma başarısı.

Eljif Elmas'ın talipleri

İtalyan basınından Tuttomercato'nun haberine göre, Lazio ve Borusia Dortmund Elif Elmas'ı transfer etmek için harekete geçti. Her iki kulübün de Makedon futbolcuyu bir süredir izlediği ve en geç sezon sonunda Fenerbahçe ile masaya oturulacağı kaydedildi. Yine söz konusu haberde Elif Elmas için konuşulan bonservis bedelinin en az 15 milyon euro olduğu kaydedildi.

Olcay Şahan iddiası 

Trabzonspor'un gelen teklifleri değerlendirme kararı aldığı Olcay Şahan, Fenerbahçe, Bursaspor, Göztepe ve Kayserispor ile transfer görüşmelerinde bulunduğu öğrenildi. Tecrübeli oyuncunun Ersun Yanal'dan dolayı sarı lacivertlilere sıcak baktığı aktarılırken Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba da oyuncunun transferi için temaslarda bulunuyor.

Volkan Demirel özür diledi

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan deneyimli file bekçi Volkan Demirel bugün kısa bir basın toplantısı düzenledi. Konuşmasına devam ettiği sırada gözleri dolan Volkan Demirel, "Başkan, benim için çok değerli biri. Başta başkanım Ali Koç olmak üzere, asbaşkanımız Semih Özsoy'dan da özür diliyorum. Ben sadece duygularıyla hareket eden bir insanım. Bu yüzden kırmış olduğum insanlar olabilir. Sizlerin huzurunda özür diliyorum. Fenerbahçe için varım, var olmaya devam edeceğim. Soru almayacağım, teşekkürler." ifadelerinin ardından basın toplantısını noktaladı.

İbre Emre Mor'a döndü

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısına kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın hedefi Emre Mor oldu. Fenerbahçe'nin milli yıldız için Celta Vigo'ya teklif yaptığı ve bir yanıt beklediği öğrenildi. Öte yandan Fenerbahçe'nin Emre Mor transferi için Celta Vigo'ya iki seçenek sunduğu öğrenildi. Sarı-lacivertli kulübün ilk teklifi satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar kiralama yönünde. Diğer önerinin ise Ozan Tufan'ın takas yoluyla önerileceği yönde.

Stoper İtalya'dan

Fenerbahçe, Fiorentina'nın 26 yaşındaki stoperine kanca attı. Sarı-lacivertlilerin gündemine giren son ismin Federico Ceccherini olduğu öğrenildi. Crotone'den Fiorentina'ya transfer olmasına rağmen Mor Menekşelerde istediği süreleri alamayan 26 yaşındaki oyuncu devre arasında takımından ayrılabilir. Sarı-lacivertliler gelişmeleri yakından takip ederken Ceccherini'yi Frosinone de istiyor.Fransa'dan bir iddia ortaya atıldı. Fransa'nın önde gelen spor gazetesi L'Equipe, Fenerbahçe'nin Fousseni Diabate'yi ara transfer döneminde kadrosuna katmak için teklif yaptığını yazdı. Geçen sezon devre arasında Ajaccio'dan Leicester City'ye transfer olan 23 yaşındaki Malili hücum oyuncusunun İngiliz ekibiyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Yasin iddiası

Fenerbahçe'nin ilgilendiği iddia edilen Yasin Öztekin, Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunmuyor. Menajerler tarafından Fenerbahçe'ye önerilen yıldız futbolcuya sarı lacivertli yönetim ve teknik heyet ilgi göstermedi


Yorumlar