Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe Ülker Stadı'nda Kasımpaşa'yı ağırlıyor. Fenerbahçe Lig'den kopmamak adına kritik mücadelede Kasımpaşa karşısında mutlak galibiyet isteyecek. Peki Fenerbahçe Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek? İşte Fenerbahçe Kasımpaşa maçı detayları...

Abone ol
Abone ol 18 Şubat 2017 10:59

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı 19 Şubat 2017 saat 15.00'de canlı izlenecek. Süper Lig'de zirve yarışını sürdürmek isteyen Fenerbahçe kendi evinde Kasımpaşa'yı ağırlıyor. Fenerbahçe Kasımpaşa maçı canlı olarak ekrana gelecek ve Fenerbahçe Kasımpaşa maçı hakkında tüm merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz.



Fenerbahçe Kasımpaşa maçı bEIN Sport kanalından şifreli olarak izlenecek. Ülker Stadı'nda oynanacak olan Fenerbahçe Kasımpaşa maçında Fırat Aydınus düdük çalacak. Fenerbahçe Kasımpaşa maçı tüm gelilmelerini trhaberler.com adresinden takip edebilirsiniz.



Fenerbahçe ile Kasımpaşa 28. maça çıkıyor

Fenerbahçe ile Kasımpaşa, lig tarihinde yarın 28. kez karşılaşacak.



İki ekip arasında geride kalan 27 maçtan 22'sini Fenerbahçe, 3'ünü Kasımpaşa kazandı, 2 müsabaka da berabere sonuçlandı.

Rekabette son 8 karşılaşmayı kazanan Fenerbahçe'nin lig maçlarındaki 65 golüne, Kasımpaşa 22 golle yanıt verdi.

Sezonun ilk yarısında Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yapılan maçta Fenerbahçe 5-1 galip geldi.

En farklı skorlar

İki takım arasında oynanan maçlarda en farklı skorlu galibiyetleri Fenerbahçe, 6-2 ve 5-1'lik skorlarla elde etti.

2010-2011 sezonunun ilk yarısında Kasımpaşa'nın sahasındaki yenileme çalışmaları nedeniyle Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan maçı Fenerbahçe 6-2 kazandı. Bu sezonun ilk yarısındaki 5-1'lik maç da iki ekip arasındaki 27 müsabaka içinde en farklı skorlardan biri olarak kayıtlara geçti.

Kasımpaşa ise 2009-2010 sezonunda Kadıköy'de yapılan ve Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçtan 3-1, 2012-2013 sezonunda kendi sahasındaki karşılaşmadan da 2-0 galip ayrıldı.

Kasımpaşa, 27 maçın 13'ünde gol atamadı

Kasımpaşa, Fenerbahçe ile lig tarihinde yaptığı 27 maçın 13'ünde gol atamadı.

Lacivert-beyazlılar, Fenerbahçe filelerini 14 maçta havalandırabilirken, kendi kalesinde ise sadece 3 maçta gol görmedi.







Fenerbahçe Kasımpaşa maçı canlı yayın bilgileri şu şekilde;



Fenerbahçe Kasımpaşa maçı stat: Ülker Stadı



Fenerbahçe Kasımpaşa maçı hakem: Fırat Aydınus



Fenerbahçe Kasımpaşa maçı saat: 15.00



Fenerbahçe Kasımpaşa canlı izle: bEIN Sport



Fenerbahçe Kasımpaşa maçı tarih: 19 Şubat 2017


Yorumlar