Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe Erzurumspor CANLI izle Scope (beIN Sports 1 izle) şifresiz

Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'si bugün ilk kez sahaya çıkıyor. Fenerbahçe Erzurumspor maçı bugün canlı olarak ekrana gelecek. Ersun Yanal ile ilk kez sahaya çıkacak olan Fenerbahçe'de tek hedef galibiyet. Fenerbahçe Erzurumspor CANLI izle Scope (beIN Sports 1 izle) şifresiz. Haftanın merakla beklenen maçı Fenerbahçe Erzurumspor maçı bugün nefesleri kesecek. İşte Fenerbahçe Erzurumspor CANLI izle Scope (beIN Sports 1 izle) şifresiz ve Fenerbahçe Erzurumspor maçı bein sport perisbone ve İnstagram linkleri.

Abone ol
Abone ol 17 Aralık 2018 19:43

Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'si bugün ilk kez sahaya çıkıyor. Fenerbahçe Erzurumspor maçı bugün canlı olarak ekrana gelecek. Ersun Yanal ile ilk kez sahaya çıkacak olan  Fenerbahçe'de tek hedef galibiyet. Fenerbahçe Erzurumspor CANLI izle Scope (beIN Sports 1 izle) şifresiz. Haftanın merakla beklenen maçı Fenerbahçe Erzurumspor maçı bugün nefesleri kesecek. İşte Fenerbahçe Erzurumspor CANLI izle Scope (beIN Sports 1 izle) şifresiz ve Fenerbahçe Erzurumspor maçı bein sport perisbone ve İnstagram linkleri.



CANLI MAÇ İZLE







Fenerbahçe Erzurumspor maçı muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Harun, Isla, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Eljif, Ayew, Mehmet Ekici, Valbuena, Slimani

BB Erzurumspor: Sehic, Auremir, Egemen, Lokman, Schwechlen, Scuk, İbrahim, Emrah, Taylan, Özer, Sunu







FENERBAHÇE ERZURUMSPOR MAÇI ÖNÜ HABERİ









TRT 1 RADYO CANLI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ 



AZ TV CANLI İZLE

Az TV, tıpkı Türkiye'de TRT 1'in olduğu gibi Azerbaycan'da yayın yapan ilk canlı TV kanalıdır. 1955 yılında yayına başlayan kanal, Azerspace uydusundan yayın yapmaktadır. Uefa Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi maçlarının yayınlarının yapıldığı kanalda bir süre HD yayın denenmiş olup başarılı olunamadığı görülmüştür. Bu yüzden HD olarak değil yayınlarına SD olarak devam etmektedir. İdman TV ve Medeniyet TV ile aynı şirkete aittir. Kesintisiz canlı olarak sitemizden izleyebilirsiniz.

 

Nasıl netten izleyebilirim? : Az TV Canlı Yayın, Az TV İzle ve Az TV Canlı Mobil gibi kelimelerde tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Az TV Frekans Bilgileri

Uydu -> Azerspace 1, Frekans -> 11175 Mhz, Polarizayon -> Yatay (H), Sembol Oranı -> 27500, FEC -> 5/6 Kanal türüAzerbaycanÜnvanAzərbaycan TeleviziyasıYayın MerkeziBaküWebhttp://www.aztv.az/E-mailwebmaster@aztv.azTelefon+994 12 4923807AdresAZ1011, Bakı şəh., M.Hüseyn küç., 1

İnternetten idman TV canlı izle ve İdman TV frekans bilgileri

Azeri televizyon kanallarından İdman Tv frekans bilgileri ve canlı izleme detayları ile dilediğiniz yayına ulaşmak çok kolay!

Tüm dünya üzerinde yayını bulunan Azerbeycan televizyon kanallarından olan İdman Tv, canlı maç yayınları ve spor programları ile sporseverlere diledikleri programa erişim imkanı sağlıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz ve canlı izleme imkanı veren İdman Tv’ye erişim ise çok kolay. 

İdman Tv Frekans Bilgileri!

 Azerbaycan merkezi kontrolü ile yayın akışı sağlanan İdman Tv’ye, Türkiye’de AzerSpace uydusu üzerinden erişim sağlanmaktadır. Özellikle son zamanlarda karşılaşmaların şifreli yayınlanmasının ardından, İdman Tv seyircinin önünden şifre engelini ortadan kaldırarak, canlı yayın imkanı sunuyor.

Yayın akışına şifresiz erişim sağlayabileceğiniz İdman Tv frekansları ise; Uydu: AzerSpace, Frekans: 11169 Mhz Polarizasyon: Yatay, Sembol Oranı: 20400 şeklinde yayınlanmıştır. Uydu alıcılarınız için manuel olarak giriş yapabileceğiniz frekans ayarları ile İdman Tv yayın akışına kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.

Maçı şifresiz yaynlayacak olan kanallar:

Klik Sport

Fox Soccer 2GO

O2TV Football

Sport Tv 1 (Portugal)

Eir Sport 2

Arena Sport 3 HD (Cro)

beIN Max 7 (Espana)

beIN Sports France 3 HD

BT Sport Extra 2 HD

Digi Sport 5 (Svk)

Sky Sport 4 (Germany)

Sport 2 (Hungary)

SuperSport 5 Za

trhaberler.com

Sport Tv 1 (Portugal)

SuperSport Maximo 1

TV3 Sport 1 (den)

Viasat Football Sweden

Viasat Football Norway

ViaPlay (denmark)

ViaPlay (finland)

ViaPlay (norway)

ViaPlay (sweden)

Fox Sports 2 Frekansı

Astra Uydusu

Frekans: 12188

Sembol: 27500

Polarizasyon: (H) Yatay

TRHABERLER

Bt Sport 2 Frekansı

Uydu Adı: Astra 2E

Frekansı:11.386

Sembol:29500

Fec :3/4

Polarizasyon: (V) Dikey  

Karşılaşma öncesi 10 eksiği bulunan Fenerbahçe’de Alper Potuk, Valbuena ve Ayew’in durumları ise maç saatinde netleşecek. Erzurumspor’da ise sakatlığı süren Khubulov mücadelede takım arkadaşlarını yalnız bırakacak.

FENERBAHÇE, ERZURUMSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig’in önemli mücadelesinde sarı-lacivertli ekip alt sıralardan kurtulmak için mücadele edecek. 16. Hafta başlangıcında düşme potasına kadar gerileyen Fenerbahçe karşılaşmayı 3 puanla tamamlaması halinde bu hattan çıkacak. Yeni teknik direktörün kritik maçı ise 17 Aralık 2018 Pazartesi günü saat 20:00’de başlayacak ve karşılaşma Bein Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Ersun Yanal, Kadıköy'de son olarak 2013-2014 sezonunun 33. haftasında Fenerbahçe'nin Kardemir Karabükspor'u 4-0 yendiği maçta takımının başında yer almıştı.

Yanal, ayrıca 1676 gün sonra Fenerbahçe'yle bir resmi maçta görev alacak. Yanal'ın sarı-lacivertli ekiple son resmi maçı da şampiyonluğa ulaştıkları 2013-2014 sezonunun 34. haftasında 16 Mayıs 2014'te oynanan Kayserispor müsabakası olmuştu.



 


Yorumlar