Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe, Enes Ünal transferini bitirdi! Fenerbahçe transfer haberleri

Fenerbahçe, Enes Ünal'ın menajeri ve kulübü Villarreal ile büyük oranda anlaştı. Milli golcü, yeni sezonda Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyecek.

Abone ol
Abone ol 29 Mart 2019 15:42

Fenerbahçe, Enes Ünal'ın menajeri ve kulübü Villarreal ile büyük oranda anlaştı. Milli golcü, yeni sezonda Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyecek.

Fenerbahçe’nin İspanya La Liga’da futbol hayatını sürdüren 21 yaşındaki forvet Enes Ünal'ın transferinde çok önemli mesafe katettiği öğrenildi. 



Kanarya’nın hem oyuncunun menaceri ile hem de Enes’in bonservisini elinde bulunduran Villarreal Kulübü’yle temas kurduğu gelen bilgiler arasında. İki yıl önce Manchester City’den Villarreal’e transfer olan Enes Ünal, ilk sezonunda iki aylığına Levante’ye kiralanmış, sezonu Villarreal’de tamamlamıştı. 



Yeni bir çıkış arıyor

Enes bu sezon ise Sarı Denizaltılar’da hiç oynamadı, sezon başında kiralık olarak Valladolid’in yolunu tuttu, ancak 20 takımlı ligde 16. sırada bulunan yeni takımında da son dönemde yedek kalmaya başladı. Valladolid’de 24 maçta 3 gol bulan Enes, La Liga’da 14 haftadır skor üretemiyor.

Anlaşma sağlandı

İspanya’da umduğunu bulamayan ve performans düşüklüğü nedeniyle A Milli Futbol Takımı kadrosuna da giremeyen 21 yaşındaki oyuncunun menaceri ile yapılan ilk görüşmede büyük oranda anlaşma sağlandığı bildirildi.

Kiralık olarak forma giyecek

Villarreal’in de transfere olumlu yaklaştığı kaydedilirken, Enes’in önümüzdeki sezon kiralık olarak Fenerbahçe kadrosuna katılacağı öğrenildi.


Yorumlar