Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe'den transfer haberleri 9 Ağustos 2018

Son dakika transfer haberine göre Fenerbahçe, golcü transferinde büyük bir şaşırtma yaparak Kevin Gameiro'yu listesine aldı. Janssen ve Bacca arasında kalmıştı, kararını verdi. Öte yandan Slimani transferi de halen masada. Sarı-lacivertliler, Benfica'dan ayrılması beklenen Adel Taarabt'la ilgileniyor. Barcelona'dan Marlon Santos da diğer bir alternatif. Stoper mevkii için ise Martins Indi ve Kurt Zouma'dan haber bekleniyor. İşte Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri...

Abone ol
Abone ol 09 Ağustos 2018 11:12

Fenerbahçe'de UEFA ile yapılan Finansal Fair Play görüşmelerinden yola çıkan Başkan Ali Koç, Sportif Direktör Damien Comolli ile beraber transferde kulübün bütçesini riske etmeyecek isimlere yöneliyor. Peki Fenerbahçe kimleri transfer edecek, hangi transferleri yapacak? İşte Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri....  

Atletico Madrid'in Nikola Kalinic'i açıklamasının ardından Kevin Gameiro'nun Fenerbahçe'ye transferinin duyurulacağı iddia edildi.

Benfica maçı Fenerbahçe'deki golcü sıkıntısını bir kez daha gözler önüne sererken Sarı-lacivertli ekip geçen yıl kiraladığı Vincent Janssen'de karar kıldı. Tottenham'la pazarlıklar sürerken oyuncunun satın alma opsiyonuyla kiralanması bekleniyor. Tek sorun ise İngilizlerin zorunlu satın alma bedeli talep etmesi. 

Fenerbahçe'de performansıyla tartışılan isim olan Giuliano'nun menajerinden sürpriz bir çıkış geldi. Giuliano'nun menajeri, "Beşiktaş ve Galatasaray bana defalarca Giuliano'yu sordu. İstemiyorsanız onu götürürüm" dedi.

Öte yandan Sky Sports Fenerbahçe, Beşiktaş ve Sporting Lizbon'un Slimani için harekete geçtiğini, Fenerbahçe'nin doğrudan oyuncuyla bağlantıya geçtiğini yazdı.

TFF 2. Lig ekiplerinden Kırklarelispor, Fenerbahçe'den forvet Ahmethan Köse'yi kiralık olarak kadrosuna kattı.

Ramires için Benfica ile Fenerbahçe rakip oldu

Phillip Cocu’nun kadroda görmek istediği Ramires için Sarı-Lacivertliler harekete geçerek oyuncu ve menaceriyle temas kurmuştu.Yüz yüze görüşme için, başarılı orta saha oyuncusunun, kulübü Jiangsu ile olan sözleşmesini fesh etmesi bekleniyor. Tecrübeli yıldızın bu hafta boşa çıkması bekleniyor. Orta saha için Gabriel Pires ve James Lea-Siliki girişimlerinden sonuç alamayan Benfica da Ramires’e kancayı taktı.Portekiz basınına göre Kırmızı- Beyazlılar, eski oyuncusu için senelik 2 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme teklif etti.

Çağlar Söyüncü'ye 25 milyon euro

Premier Lig'e yükselmek için iddialı bir kadro kurmaya hazırlanan Championsnip ekibi West Brom, Sarı-Lacivertliler'in kapısını çaldı. İngiliz ekibi, Fenerbahçe'ye Ozan Tufan için 2.5 milyon sterlin (Yaklaşık 17 Milyon TL) ödemeye hazır olduklarını iletti. Finansal Fair Play kriterleriyle boğuşan Fenerbahçe'nin de bir türlü bekleneni veremeyen Ozan Tufan için teklifi olumlu karşıladığı öğrenildi.

Marlon atağı

Barça, 22 yaşındaki stoperi Marlon için West Ham'dan gelen satın alma teklifini geri çevirmişti. Lyon'un kiralama teklifi ise, oyuncunun burada yeteri kadar forma şansı bulamayacağı gerekçesiyle kabul edilmedi. Başkan Koç'un, Barcelona Başkanı Josep Bartomeu ile görüşerek Marlon'un 1 yıllığına kiralanmasını isteyeceği öğrenildi. Sambacı'nın gelmesi halinde, savunma transferi tamamlanmış olacak.

Bacca’nın menaceri Sergio Barila ise yapılan görüşmede, Sarı-Lacivertliler’den zaman istedi. Tecrübeli golcünün kariyerine İspanya’da devam etmek istediği biliniyor. Henüz buradan teklif almayan Bacca’nın, bir süre daha beklemek için Fenerbahçe’den zaman istediği öğrenildi.

İkisi de satış listesinde

Mali sıkıntılar nedeniyle UEFA'nın belirlediği doğrultuda sattığı kadar oyuncu alabilen sarı lacivertliler, oyuncularının kulüpten ayrılmak istememesiyle eli kolu bağlı kalmış halde. Habertürk'te yer alan habere göre, bu doğrultuda hareket eden Fenerbahçe'de ilk hedef, kadroda düşünülmeyen Ozan Tufan ve Salih Uçan'la yolları ayırmak. Ozan Tufan'a yurt dışından gelebilecek teklifleri bekleyen sarı lacivertliler, Salih Uçan için Türkiye'den gelecek teklifleri de değerlendirmeye alacak.

Portekiz gazetesi A Bola, Hamburg forması giyen İsveçli orta saha oyuncusu Albin Ekdal'ı Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer etmek istediğini ileri sürdü.

Fenerbahçe turu İstanbul'a bıraktı

Golcü arayışlarını sürdüren F.Bahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Cezayirli golcü İslam Slimani transferinde Everton engeliyle karşılaştı.Leicester’a yeni bir teklif yapmak için Başkan Ali Koç’la görüşen Comolli’nin nasıl bir adım izleyeceği merak ediliyor.  Portekiz basınına göre, Slimani Premier Lig’de kalmaya sıcak bakmıyor. 

Taarabt iddiası

Fenerbahçe transfer çalışmalarına devam ediyor. Fas basını Benfica'dan ayrılması beklenen Adel Taarabt'ın Fenerbahçe'ye yakın olduğunu iddia etti. Fransa’nın Nantes kulübüne katılmak üzereyken maaş konusunda anlaşamaması nedeniyle masadan kalkan 29 yaşındaki Faslı oyuncu için Fenerbahçe’nin devrede olduğu kaydedildi. Kariyeri boyunca istikrarlı forma şansı bulamayan Taarabt; Lens, Tottenham, QPR, Fulham, Milan, Benfica ve son olarak Genoa (kiralık) forması giymişti. 

Fenerbahçe, 2 sezondur gündemde olan Carlos Bacca için yeniden girişimlere başladı. Milan’dan ayrılmak isteyen, La Liga’dan da beklediği teklifleri alamayan Bacca ile temasa geçildi.

Musacchio sesleri

İtalyan basınında yer alan haberlere göre Milan'da top koşturan 27 yaşındaki Arjantinli stoper için Fenerbahçe ile birlikte Fulham da devrede. Sarı lacivertli takımda teknik direktör Phillip Cocu'nun Mateo Musacchio'nun transfer edilmesini istediği öne sürüldü. 

Fenerbahçe'nin stoper hedefleri arasında yeni bir isim daha belirdi. Hoffenheim'de 4. yedek durumuna düşen Norveçli futbolcu Havard Nordtveit için Fenerbahçe kiralama teklifinde bulundu. Alman ekibi de bu teklife sıcak bakıyor.


Etiketler transfer haberi
Yorumlar