Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri | 28 Ağustos 2018

Fenerbahçe'de transferin sonu yaklaşırken hareketli günler yaşanıyor. Giuliano ve Josef de Souza'nın ayrılıklarının ardından Valbuena ve Dirar'ın da gönderileceği iddia edildi. Bursaspor'dan Harun ve Aziz Behich için teklif yapıldı. Son dakika haberlerine göre, tale için Varela ve Kevin Trapp isimleri gündemde. Yunus Mallı ismi de 10 numara için gündemde.

Abone ol
Abone ol 28 Ağustos 2018 13:06

Fenerbahçe'de transferin sonu yaklaşırken hareketli günler yaşanıyor. Giuliano ve Josef de Souza'nın ayrılıklarının ardından Valbuena ve Dirar'ın da gönderileceği iddia edildi. Bursaspor'dan Harun ve Aziz Behich için teklif yapıldı. Son dakika haberlerine göre, tale için Varela ve Kevin Trapp isimleri gündemde. Yunus Mallı ismi de 10 numara için gündemde.

Fenerbahçe'de UEFA ile yapılan Finansal Fair Play görüşmelerinden yola çıkan Başkan Ali Koç, Sportif Direktör Damien Comolli ile beraber transferde kulübün bütçesini riske etmeyecek isimlere yöneliyor. Peki Fenerbahçe kimleri transfer edecek, hangi transferleri yapacak? İşte Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri... 

Transfer atağı

Bursaspor'da dün Harun Tekin ve Aziz Behich konusunda sürpriz gelişmeler yaşandı. Her iki futbolcu için de Fenerbahçe'nin menajerler aracılığıyla Bursaspor'un kapısını çaldığı öğrenildi. Lige iyi bir giriş yapamayan sarı lacivertli ekibin bu transferler için ısrarcı olduğu ve her an somut adımlar atılabileceği belirtildi.

Fenerbahçe'nin Bursaspor'a her iki oyuncu için bonuslarla birlikte 4 milyon 200 bin Euro bonservis ve Nabib Dirar'ı sunduğu ifade edildi. Gelen bu teklif karşısında Bursaspor Başkanı Ali Ay'ın konuyu Teknik Direktör Samet Aybaba ile de görüştüğü bildirildi.

Ayrıca Fenerbahçe'den yıllık 2 milyon Euro kazanan Dirar'ın ücretinin her iki kulüp tarafından yarı yarıya karşılanmasının da teklif edildiği ifade edildi. Ancak Teknik Direktör Samet Aybaba'nın 32 yaşındaki futbolcuyu istemediği belirtildi. Bilindiği gibi Aziz için bir süredir Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven'da  devredeydi. Tecrübeli kanat oyuncusu için yeşil beyazlı kulübe 1 milyon 500 bin Euro öneren PSV'den 2 milyon 500 bin Euro talep edilmişti. Taraflar arasında görüşmeler devam ederken araya giren Fenerbahçe'nin ardından olayın nasıl şekilleneceği merak ediliyor. 

Nuri Şahin de bitiyor

Bild Gazetesi'nde yer alan habere göre Borussia Dortmund, transfer döneminin kapanacağı 31 Ağustos'a kadar Nuri Şahin ve Shinji Kagawa'ya gelecek teklifleri değerlendirmeye alacak. Haberde Nuri Şahin ile Fenerbahçe'nin de ilgilendiği yazıldı.  Phillip Cocu, orta sahanın ortasına mutlaka bir takviye istiyor. Hollandalı teknik adamın, bir dönem Feyenoord’da forma giyen Nuri Şahin’i yakından tanıyor. 4-3-3’e geçiş yapmak isteyen Cocu’nun Nuri’yi mutlaka kadroda görmek istediği kaydedildi. 29 yaşındaki futbolcunun şu anda başka bir talibi bulunmuyor. Fenerbahçe, Dortmund’la sadece 1 yıllık sözleşmesi kalan yıldız oyuncuyu bonservisiyle almayı planlıyor.

Fenerbahçe'nin Moussa Sissoko'nun transferi konusunda kulübü Tottenham ve oyuncuyla anlaşmaya varıldığı iddiası bizzat kulüp tarafından yalanlandı.

Sol beke Trauco

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de sol bek konusunda yeni bir isim gündeme geldi. Brezilya’nın Flamengo takımında oynayan Miguel Trauco, sol bek için listede... Sarı-lacivertlilerin bir diğer sol bek alternatifinin de Fiorentina’da oynayan Uruguaylı Maximiliano Olivera

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Marco Fabian, Fenerbahçe'ye transferi konusunda detayları görüşmek üzere İstanbul'a geldi. Ancak Meksikalı oyuncu sağlık kontrolünden geçemeyince transfer iptal oldu.

Fenerbahçeli kurmaylar, Wolfsburg'da forma giyen milli futbolcu Yunus Mallı'yı kiralamak için Alman kulübüne teklifte bulundu. 26 yaşındaki 10 numara için anlaşma sağlanırsa Yunus Mallı birkaç gün içinde İstanbul'a gelecek.

Kaleye Trapp ya da Varela

Fenerbahçe, Benfica'nın kalecilerinden Varela'yı kiralamak istiyor. Volkan Demirel'in performansından memnun olmayan kulüp yönetimi Bruno Varela'yı kadroya katması halinde Kameni'yi de takımdan gönderecek. Öte yandan PSG'nin 28 yaşındaki kalecisi Kevin Trapp da Fenerbahçe'nin transfer listesinde. Cocu'nun tercihinin de Trapp'tan yana olduğu belirtiliyor.

Brezilya basınındaki haberlere göre Fenerbahçe, Internacional'de forma giyen 26 yaşındaki Patrick'i kadrosuna katmak istiyor. Globo Esporte'nin haberine göre, Fenerbahçe Patrick için Internacional kulübüyle görüşmelere başladı. Ancak Brezilya kulübünün sezon bitmeden önce Patrick'i göndermeyi düşünmediği ve bu yüzden transferin gerçekleşme ihtimalinin düşük olduğu kaydedildi. 

Fenerbahçe'ye transfer olması beklenen Meksikalı stoper Diego Reyes, Fenerbahçe'yle resmi sözleşme imzaladı. Fenerbahçe serbest statüde bulunan Diego Reyes için bonservis bedeli ödemedi.

Fenerbahçe Kulübü, İsviçre'nin Zürih takımından santrfor Michael Frey'i 4 yıllığına kadrosuna kattı.

Fenerbahçe, Josef de Souza'yı Suudi Arabistan'ın Al Ahly takımına 12 milyon euro bonservis bedeliyle sattığını duyurdu.

Ömer için rekabet var

Transfer sezonunun bitmesine sayılı günler kala alternatif sol bek arayan Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yolu, bu kez de Akhisarsporlu Ömer Bayram için kesişti. Galatasaray'ın Ömer için Akhisar'a düşük bir bonservis bedeli önerdiği öğrenildi. Fenerbahçe'nin ise Akhisar yönetimine oyuncunun fiyatını sorduğu, yeşil-siyahlıların bonservis bedelini 3.5 milyon Euro olarak belirlediği iddia edildi.

Sarı-lacivertli ekibin defans için düşündüğü isim ise Celtic'te oynayan Belçikalı stoper Dedryck Boyata. Kulübüyle sorun yaşayan Boyata'ya resmi teklifin yapılması bekleniyor.

Adı bir süredir Fenerbahçe'yle birlikte anılan Cristian Ramirez'le ilgili olarak Sarı-lacivertli kulüp bir açıklama yayımladı. Fenerbahçe kulübünden yapılan açıklamada "Cristian Ramirez'le ilgili bir planımız bulunmamaktadır" denildi.

Renato Sanches bombası

Orta saha için ise adı geçen isim Renato Sanches. Bayern Münih, EURO 2016’yı kazanan Portekiz’in kadrosuna bulunan Sanches için tam 35 milyon Euro ödemişti. O dönemde 18 yaşında olan Portekizli yıldızdan beklenti büyüktü ancak Bayern’de kendini gösteremedi. Geçtiğimiz sezon kiralandığı Swansea’de de bekleneni veremedi. 21 yaşındaki orta saha oyuncusu için Fenerbahçe’nin kiralık teklifi yaptığı öne sürüldü. Sanches, oyun tarzı olarak tam da Cocu’nun aradığı bir isim. Hollandalı teknik adam, genç oyuncuyu yeniden formunun zirvesine çıkartacağına emin.

Katalan ekibi Barcelona'nın başarılı orta saha oyuncusu Denis Suarez, Vidal ve Arthur transferleri sonrası iyice gözden çıkartıldı. Barcelona Yönetimi, 24 yaşındaki futbolcuyu kiralık ya da bonservisiyle göndermeye hazır. Suarez, Fenerbahçe’nin listesindeki isimlerden biri konumunda. Orta sahanın ortasında oynamasının yanı sıra kanatlarda ve forvet arkasında da görev yapabilmesi, İspanyol oyuncuyu ön plana çıkartıyor. Sarı-Lacivertliler’in Sanches olmazsa, 24 yaşındaki oyuncuyu kiralamayı düşündüğü öğrenildi.

Fenerbahçe Kulübü, İtalyan ekibi Empoli'ye kiraladığı Salih Uçan'ın sezon sonunda bitecek sözleşmesinin 1 yıl daha uzatıldığını duyurdu.  Öte yandan Empoli de Salih Uçan'ı resmen açıkladı.

Eljif Elmas 23 milyon euro

Benfica ile oynanan iki maçta da taraftarları mest eden Eljif Elmas için Avrupa’nın önemli kulüpleri Fenerbahçe’nin kapısına dayandı. 8 milyon Euro'luk teklifi kabul etmeyen Fenerbahçe, genç oyuncunun değerini sözleşmesindeki serbest kalma maddesine istinaden 23 milyon euro olarak belirledi. Eljif'le en ciddi ilgilenen kulüp Lyon.


Etiketler philliph cocu
Yorumlar