Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe'de imza şov! 3 isim aynı anda imzaladı...

Fenerbahçe yeni transferleri Isla, Soldado ve Giuliano için imza töreni düzenlendi...

Abone ol
Abone ol 18 Ağustos 2017 15:59

lk olarak söz alan Cagliari'den transfer edilen Mauricio Isla, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birine geldiğini vurguladı ve "Herkesin oynamak isteyeceği bir yere geldiğimi biliyorum." dedi. Villarreal'den transfer edilen Roberto Soldado ise "Futbolu seven herkes, Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu bilir. Burada olmak benim için büyük bir keyif. Geldiğim ilk andan beri kendimi çok iyi hissediyorum. Bu ilginin karşılığını, çok çalışarak, goller atarak vermek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertlilere transferi, Trabzonspor'un da devreye girdiği iddiasıyla olaylı bir süreç olan Giuliano ise "Sahaya çıkmak için büyük heyecan duyuyorum. Pazar günü bizi bekleyen önemli bir maç var, o maça kadar hazır olmak istiyorum. Sevginin ve inancın karşılığını, alacağımız skorlarla saha içinde vermeyi istiyorum." dedi. 

GIULIANO: ZORLU BİR TRANSFER SÜRECİ OLDU



Brezilyalı oyuncu, transfer süreciyle ilgili olarak ise "Evet zor bir transfer süreci oldu. Ancak bu zorluk süreci bizim kontrolümüzün dışında oldu. Fenerbahçe'nin teklifini ilk duyduğumda zaten 'Evet' demiştim. Tüm çabamı buraya gelmek için gösterdim. Fenerbahçe, her zaman zirvede olmayı hedefleyen bir kulüp. Kariyerimde bir adım daha öne çıkmak istiyordum. O yüzden burayı seçtim." açıklaması yaptı.


Etiketler imza töreni
Yorumlar