Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe açıkladı! Yeni bir spor kanalı kurulacak

Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya Başkan Aziz Yıldırım, Başkan Vekili Mithat Yenigün, Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ve şube yöneticileri katıldı.

Abone ol
Abone ol 25 Mayıs 2018 23:31

Toplantıda Ar-Ge Lideri Cem Ülkeroğlu: "Fenerbahçe TV devam edecek ancak yeni bir spor kanalı kurulacak'' dedi. Mosturoğlu ise altyapının başında yer alacak ismin belli olduğunu dile getirerek: ''18 Ağustos'ta Türkiye'ye gelecek. Şu anda Dünya Kupası ile ilgili işleri için Rusya'da" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, basın mensupları ile bir araya geldi. Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya Başkan Aziz Yıldırım'ın yanı sıra Başkan Vekili Mithat Yenigün, Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ve şube yöneticileri katıldı. 1998-2018 yılları arasını kapsayan 'Dönüşüm' adında bir sunum gerçekleştirilerek sarı-lacivertli kulübün son 20 yılını kapsayan dönem ile ilgili bilgiler verildi.



Fenerbahçe Kulübü Ar-Ge Lideri Cem Ülkeroğlu, yeni dönemde spor kulübünden spor tarzı yaşamına dönüleceğini ifade ederek, ''Her yıl daha fazla insanın takım ve hizmetlerle etkileşimde olduğu bir yaşam eğlence durumuna dönüşmek. Sporcu gönderim madalya almak. Cumhuriyetin 100'üncü yılında gelirleri %100 arttırmak. Fenerbahçe eğitim kurumlarıyla üniversiteden kulübe yetişen insan kaynağı olacak. Fenerbahçe ekolü oluşturulup sportif olarak da Avrupa'nın ilk 10 kulübü arasına girilecek. Siyah Çoraplılar Futbol Akademisi projesiyle yetenekli yerli çocuk ve gençlerin Fenerbahçe'ye kazandırılması sağlanacak. Gebze'de kurulacak akademi merkezinde bu sistem hayata geçirilecek. Bu sistem sadece beceriler üzerine değil aynı zamanda pedagojik beslenme ve yabancı dil eğitimleriyle de yer alacak. Bu projeler Avrupa'da başarılı işlere imza atmış kişiler tarafından gerçekleştirilecek'' dedi.



''FENERBAHÇE BÜNYESİNDEN SPORCULAR ÇIKARTILACAK'' : Basketbolda teknik ve sporcu kadrosunun korunmasının öncelikli olacağını aktaran Ülkeroğlu, ''Futbol A.Ş. benzeri şirket çalışmaları yürütülecek. Voleybolda dış transferler azaltılacak ve Fenerbahçe bünyesinden sporcular çıkartılacak. Voleybol takımlarına seyirci desteği arttırılacak'' diye konuştu. 



''YENİ BİR SPOR KANALI KURULACAK'' : 'Fenerbahçe Medya' adı altında yeni bir spor kanalı kurulacağını da dile getiren Cem Ülkeroğlu, ''Yeni bir marka yapılacak. Bu bütün kitlelere hitap edecek. Fenerbahçe TV devam edecek ancak yeni bir spor kanalı kurulacak'' şeklinde konuştu.


Yorumlar