Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe: 2 - Cagliari: 1 | MAÇ SONUCU

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda haftaya Benfica ile karşılaşacak Fenerbahçe, zorlu mücadele öncesindeki son hazırlık maçında İtalyan ekibi Cagliari'yle karşı karşıya geldi.

Abone ol
Abone ol 01 Ağustos 2018 23:01

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde play-off turuna kalabilmek için Benfica ile önce 7 Ağustos salı günü deplasmanda 14 Ağustos'ta da Kadıköy'de oynayacak. Fenerbahçe'nin Swansea City'den satın alma opsiyonuyla kiraladığı Andre Ayew, ilk maçına 11'de çıktı! Fenerbahçe, Cagliari karşısında Alper Potuk golleriyle 2-1 kazandı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Benfica ile play-off'a yükselme mücadelesi verecek olanFenerbahçe, son hazırlık maçını Cagliari ile yaptı. Fenerbahçe'nin yeni transferi Andre Ayew, karşılaşmaya ilk 11'de başladı!

29'da korner sonrası gelişen pozisyonda Souza'nın vuruşu üst direkten oyun alanına geri döndü.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

51'de ceza sahası içinde topla buluşan Alper Potuk topu filelere yolladı.

53'te Alper'in pasında Valbuena vurdu, kaleci son anda kornere çeldi.

57'de hızlı gelişen atakta Elif Elmas'ın pasında ceza sahası dışında topla buluşan Alper Potuk, düzgün bir vuruşla farkı 2'ye çıkardı.

68'de Marco Sau, Cagliari'nin tek golünü attı.

Fenerbahçe mücadeleden 2-1'lik skorla galip ayrıldı.

Yeni sezon öncesinde ilk hazırlık maçını İstanbul'da  Spor Toto 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor ile oynayan Fenerbahçe ardından İsviçre'ye giderek burada Lozan ve Fulham takımlarıyla karşı karşıya gelmişti. Sarı-lacivertliler Kadıköy'de taraftarı önündeki ilk maçına ise Feyenoord'la oynanan dostluk karşılaşmasında çıktıktan sonra İzmir'e giderek Altınordu ile karşı karşıya gelmişti. 


Yorumlar