Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Ersun Yanal kararını verdi! İşte Süpriz kadro...

Kadıköy’de 1-0 kazanıp, avantaj yakalayan Fenerbahçe, bugün Rusya’da işi bitirmek için sahaya çıkıyor. Sarı-Lacivertliler, Zenit karşısında soğukkanlı bir oyun ve bulunacak sürpriz golle son UEFA’da son 16’ya kalmayı hedefliyor.

Abone ol
Abone ol 21 Şubat 2019 15:02

Kadıköy’de 1-0 kazanıp, avantaj yakalayan Fenerbahçe, bugün Rusya’da işi bitirmek için sahaya çıkıyor. Sarı-Lacivertliler, Zenit karşısında soğukkanlı bir oyun ve bulunacak sürpriz golle son UEFA’da son 16’ya kalmayı hedefliyor.

Harun Tekin / Kaleci

Mak’ın penaltısını kurtararak takımına büyük avantaj sağlayan Harun Tekin, bunun dışında rahat bir maç geçirmişti. Bu akşam maç boyunca, penaltıdaki gibi motive olması gerekecek.

Şener / Sağ bek

Uzun süredir forma giymeyen Şener için Zenit maçı çok zorlu geçebilir. Karşısındaki Driussi’yi durdurmak için hatasız oynamak zorunda. Fenerbahçe’nin zayıf noktası olabilir.

Sadık / Stoper

Fenerbahçe macerası çok güzel başladı. Son Konya maçında yenilen golde Fofana karşısında zor duruma düştü. Bunu geride bırakıp, en iyi şekilde motive olmalı.

Skrtel / Stoper

İlk maçta hatasız oynamıştı. Slovak savunmacı bu sezon takımın yeri doldurulamayan ismi konumunda. Skrtel’e yine çok iş düşecek. Kart konusunda dikkatli davranmalı.

Hasan Ali / Sol bek

Son dönemde performansı düşüşte. Ancak Hasan Ali bu sezon Avrupa maçlarında her zaman üst seviye performans sergiledi. Tur için yine üst seviyede oynaması gerek.

Mehmet Topal / Orta saha

İlk maçtaki formu üst düzeydi, Konya karşısında ise çok kötüydü. İstikrarsız performansı var. Bu akşam stoperlere daha yakın oynayıp, defansif gücünü öne çıkarmalı.

Jailson / Orta saha

Orta saha oyuncuları arasında formu en yüksek isim konumunda. Takıma kattığı dinamizm ve savaşçı yapısıyla rövanşta da ön plana çıkan isimlerden birisi olabilir.

Eljif / Orta saha

Beklenen patlamayı yapamadı ama Zenit ile oynanan ilk maçta kusursuza yakındı. Ancak takım atağa çıkarken kaptırdığı toplar, Fenerbahçe için son derece tehlikeli.

Alper Potuk / Sağ kanat

Uzun süre sonra Konya maçında görev yaptı. Ersun Yanal, Slimani ya da Frey yerine Alper’i kanatta oynatarak sağ tarafın savunma yönünü güçlendirebilir.

Moses / Sol kanat

Tur için kilit isimlerden biri Moses. Nijeryalı, çok sevdiği boş alanları bol bol bulabilir. Ağır olan İvanovic’e yakın oynarsa, takımı sırtlayabilir.

Ayew / Forvet

Takımın en skorer isimlerinden biri olsa da devamlılığı yok. Ayew, Gazprom Arena’da Moses ile iyi bir uyum sağlayıp, motive olabilirse yıldızlaşabilir.




Yorumlar