Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Ersun Yanal Fenerbahçe'de - Son dakika (Rıdvan Dilmen Ersun Yanal'ı açıkladı)

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldığı maçtan sonra değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, Ersun Yanal'ın takımın başına geleceğini iddia etti.

Abone ol
Abone ol 04 Aralık 2018 09:59

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda konuk ettiği Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmayı değerlendiren yorumcu Rıdvan Dilmen taraftarın ısrarla takımın başına gelmesini istediği Ersun Yanal ile ilgili, "Ersun Yanal'ın devre arasına kalmadan Fenerbahçe'ye geleceğini düşünüyorum." dedi.



Usta yorumcu Dilmen'in açıklamaları şöyle; "Sayın Ali Koç, "Ersun Yanal'ı getirirsem taraftarın istediğini yapmış olurum" gibi bir psikolojide davranmamalı. Ersun Yanal mevcut yaralara iyi bir pansuman olur. Ancak bence Fenerbahçe Conte tarzı bir teknik adamla yoluna devam etmelidir. "Yeniden yapılanma" bunu gerektirir."

ERSUN YANAL



"Ersun Yanal'ın devre arasına kalmadan Fenerbahçe'ye geleceğini düşünüyorum."

"Günümüz futbolunda 4-2-3-1 sistemi Valbuena ve Barış tarzı, yardımcı hakem gibi çizgiden koşan oyuncularla oynayanmaz. Bu tip oyuncular ancak 4-3-3 dizilişinde faydalı olabilir. Oyuncular istiyor, mücadele ediyorlar ama sistem doğru olmayınca onlara da yapacak bir şey kalmıyor."


Yorumlar