Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Ersun Yanal'dan itiraf! 'Maalesef bu konuda becerikli değiliz'

Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasında MKE Ankaragücü ile Fenerbahçe'nin 1-1 berabere kaldığı mücadelenin ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gol atma konusunda becerikli olmadıklarını ifade eden Ersun Yanal; "Futbolu sonuçlandıran gol bugün bizde oyun becerisinin üstüne golü ilave edemedik. Özellikle defansif konsantrayonumuzun dağıldı, defansif konsantrasyonumuz dağıldıkça da sonuca gitmekte zorlandığımız bir maç oldu" ifadelerini kullandı.

Abone ol
Abone ol 07 Nisan 2019 20:55

Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasında MKE Ankaragücü ile Fenerbahçe'nin 1-1 berabere kaldığı mücadelenin ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gol atma konusunda becerikli olmadıklarını ifade eden Ersun Yanal;  "Futbolu sonuçlandıran gol bugün bizde oyun becerisinin üstüne golü ilave edemedik. Özellikle defansif konsantrayonumuzun dağıldı, defansif konsantrasyonumuz dağıldıkça da sonuca gitmekte zorlandığımız bir maç oldu" ifadelerini kullandı.

Pozisyon bulduklarına rağmen gol bulamadıklarını vurgulayan Ersun Yanal, "Futbol, gol. Sonuçta golü attığında işler kolaylaşıyor. Bizde de bugün en büyük sorun goldü. Takımın gol pozisyonuna girme konusunda sıkıntısı yok ama sonlandırma konusunda sıkıntılıyız. Birçok pozisyonu çevirebilecek durumdayken, maçı çevirebilme derdine düştük. Sonuçlandırabilmek için, bugün geldiğin noktayı değiştirebilmen için gol atman gerekiyor ama maalesef biz bu konuda becerikli değiliz."dedi.

"BU SENENİN ÖZETİ GİBİ OLDU"

Yedikleri golde konsantrasyon eksikliği olduğunu belirten antrenör, "Ofansif konsantrasyonun sonrasındaki geçişlerde oldukça zayıfız. Geçişlerdeki konsantrasyon dağınıklığını gideremiyoruz. Fenerbahçe gibi oynayacağız diyoruz ama bu geçişleri düzeltemiyoruz. 11-12 tane gol pozisyonu var. Bu kadar üstün oynayıp atamazsan, defansif konsantrasyon da bozuluyor. Bu senenin özeti gibi bir maç oldu" dedi.

"KADIKÖY'DE G.SARAY MAÇLARI BAYRAM"

Galatasaray derbisi için görüşleri sorulan Yanal, "Farklı bir atmosfer, farklı bir gelenek, farklı bir ortam. Fenerbahçe'nin Kadıköy'de oynadığı Galatasaray maçları bayram havasında geçer, festival gibidir. Kadıköy iyi hazırlanır bu maça. O maçın havası oyuncuların önünde daha farklıdır. Umarım iyi neticelendirdiğimiz bir maç olsun." dedi.


Yorumlar