Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Diego Reyes Fenerbahçe için İstanbul’da! Fenerbahçe transfer haberleri

Fenerbahçe transfer haberleri. Diego Reyes Fenerbahçe için İstanbul'a geldi. Fenerbahçe serbest statüde bulunan Diego Reyes için bonservis bedeli ödemeyecek. Orta saha tecrübeli bir isim arayan Fenerbahçe'ye Nuri Şahin önerisi geldi! Nuri Şahin transfer için son kararı Cocu verecek. İşte, 24 Ağustos Fenerbahçe transfer haberleri ve gündemdeki gelişmeler

Abone ol
Abone ol 25 Ağustos 2018 04:29

Fenerbahçeli taraftarların heyecanla İstanbul’a gelmesini bekledikleri yeni transfer Diego Reyes İstanbul’a geldi. Orta saha takviye yapmak isteyen Fenerbahçe’de, Borussia Dortmund’da istediği süreleri alamayan Nuri Şahin, menajerler aracılığıyla Fenerbahçe’ye önerildi. İşte, 24 Ağustos Fenerbahçe transfer haberleri…

DİEGO REYES FENERBAHÇE İÇİN GELİYOR

Fenerbahçe'nin merakla beklediği yeni transfer için flaş bir gelişme yaşandı. 25 yaşındaki yeni transfer Diego Reyes, 23.45'te İstanbul'a geldi. Sağlık kontrollerinden geçirilecek olan Meksikalı stoper daha sonra kendisini sarı lacivertlilere bağlayacak imzayı atacak.

Öğlen saatlerinde Meksika'dan İstanbul'a doğru yola çıkan Diego Reyes, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Yeni evime gidiyorum. Bu yeni macera için mutlu ve heyecanlıyım” ifadeleri kullandı. Meksika'dan ayrılırken konuşan 25 yaşındaki oyuncu, “Rekabetçi bir ligde olacağımı biliyorum. Bence Türkler futbol konusunda tutkulu, ben de bunu seviyorum. Çok mutluyum. Gelmeden önce stadyumların videolarını gördüm” dedi.

Henüz resmi sözleşmenin imzalanmadığını da itiraf eden Diego Reyes, “Mutluyum, heyecanlıyım. Formayı kapabilmek için uğraşacağım. Her şeyin güzel olduğu bir lige ve inanılmaz takımların olduğu bir lige gidiyorum” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe’nin yeni transferi Meksikalı Diego Reyes, kariyerine ülkesinin önemli kulüplerinden America’da başladı… 1.90lık boyuyla hava toplarındaki etkinliğiyle kısa sürede Avrupa’nın ilgisini çeken Diego Reyes, 2013 Yılında Porto’ya 7 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu.

Porto’da istikrar yakalamakta zorluk çeken Reyes, 2015-2016’da Real Sociedad, bir sonraki sezon ise Espanyol formasıyla La Liga’da boy gösterdi. İspanya'daki iki sezonda 61 maça çıkan ve istikrar yakalayan 26 yaşındaki futbolcu, geçen sezon başı Porto’ya döndü. Porto’da ilk 11’e girmekte zorlanan Reyes sadece 12 lig maçına çıktı.

FENERBAHÇE’DE GÜNDEM NURİ ŞAHİN

Orta sahada Giuliano ve Josef de Souza’nın takımdan gönderilmesiyle, hem hücum hem de savunmada ortaya akıl koyabilecek bir orta saha arayan Fenerbahçe’ye menajerler Nuri Şahin’i önerdi.

BeIn Sports’ta yer alan habere göre Dortmund, orta saha mevkiinde fazla sayıda oyuncusu olduğu için Nuri’yi elden çıkarmayı düşünüyor.

29 yaşındaki futbolcuya ”Dilersen takımdan ayrılabilirsin” mesajı verildikten sonra oyuncunun menajerleri Fenerbahçe ile iletişime geçti.

Fenerbahçe oyuncuyu kiralamaya yanaşmayan Dortmund’a transfer teklifini, Philip Cocu ve Damien Comolli görüşmesinin ardından verecek.

YENİ TRANSFER FREY İMZAYI ATTI

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Zurich takımından Michael Frey ile dört yıllık sözleşme imzaladı.

İsviçre'nin FC Zurich takımından transfer olan Michael Frey, imza töreninin ardından kısa bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'nin de yer aldığı imza töreninde Fenerbahçe'ye geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Frey, “Kendimle gurur duyuyorum” dedi. Fenerbahçe'de 22 numaralı formayı giyecek olan Michael Frey, yeni formasıyla ilk pozlarını da verdi.

Çok mutlu olduğunu belirterek sözlerine başlayan Frey “Kendimle gurur duyuyorum. Geçen sene iyi bir sezon geçirdim. Aynı şekilde çalışmaya devam edeceğim. Gollerimi atacağım ve bu sayede takımıma puanlar kazandıracağım. Hep beraber çalışır ve birlik olursak başarıya ulaşacağımızı, istediğimizi elde edeceğimizi düşünüyorum” dedi.

DİĞER FENERBAHÇE HABERLERİ

Fenerbahçe’de Sissoko transferi için Comolli harekete geçti. Kaynak: Fotomaç

Fenerbahçe geçen sezon başında Monaco’dan aldığı Nabil Dirar’ı Fransa Ligi ekibi Toulouse’a satıyor. Kaynak: Fotomaç


Yorumlar