Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Damien Comolli dünya yıldızlarıyla geliyor! İşte o isimler

Dünyaca ünlü sportif direktör Damien Comolli'nin Fenerbahçe'ye imza atmak için İstanbul'a gelmesi, gözleri transfere çevirdi...

Abone ol
Abone ol 07 Haziran 2018 11:27

Dünyaca ünlü sportif direktör Damien Comolli'nin Fenerbahçe'ye imza atmak için İstanbul'a gelmesi, gözleri transfere çevirdi...

Comolli'yi yıllarca yakından takip eden Daily Star gazetesi muhabiri Simon Mullock ve Ouest France gazetesi muhabiri Nicolas Mangeard, Fotomaç'a büyük ses getirecek açıklamalarda bulundu.

Damien Comolli'nin Arsenal, Tottenham ve Liverpool'da çok başarılı işlere imza atacağının altını çizen İngiliz meslektaşımıza 'Comolli, Fenerbahçe'ye hangi teknik direktörü getirebilir?' sorusunu yönelttik.

Sorumuza "Teknik direktör olarak kafasındaki isim Juande Ramos olur. Çünkü Tottenham'da birlikte çok uyumlu çalıştılar. Ayrıca Ramos iki yıldır boşta ve dinlendi. Yeniden büyük başarılara imza atmak için Fenerbahçe'ye seve seve gelir" cevabını verdi.

İngiliz muhabir Mullock'a bu kez 'Peki Comolli, futbolcu olarak Fenerbahçe'ye kimleri getirebilir?' diye sorduk. Daily Star gazetesi muhabiri Mullock, "Comolli, futbolcu seçimlerinde, yani transferde hedefi her zaman tam 12'den vurur. Transfer ajandası çok geniştir.

Yıldızları ikna etme konusunda tam bir kurttur. Schalke'den Konoplyanka, Milan'dan Nikola Kalinic olabilir" dedi.

St. Etienne şehrinin de içinde bulunduğu Lorie bölgesinde yayınlanan Ouest France gazetesinden muhabir Nicolas Mangeard'a da Comolli ile ilgili sorular sorduk. Özellikle Fenerbahçe'ye hangi futbolcuları transfer edebileceği ile ilgili bilgiler aldık.

Muhabir Mangeard, "Chelsea'de tutunamayan ama kaliteli bir stoper olan Kurt Zouma, Wolfsburg'da düşüşe geçen Josuha Guilavongui isimlerini verebilirim" dedi.






Yorumlar