Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Cüneyt Çakır'ın kararı sosyal medya'yı salladı! Penaltı, korner, aut hangisi?

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya geldi. Sarı – Lacivertliler, sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Göztepe’ye galibiyeti getiren golü 66. dakikada Halil kaydetti. Mücadelenin 35. dakikasında öyle bir pozisyon oldu ki Cüneyt Çakır'ın verdiği karara Fenerbahçe taraftarları sosyal medya platformu twitter'da isyan etmeye başladı.

Abone ol
Abone ol 26 Ağustos 2018 00:12

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Göztepe karşı karşıya gelirken maçın hakemi FİFA Kokartlı Cüney Çakır'dı. Çakır bu mücadele ile lig'de 300. maçına çıkarken, maçın 35. dakikasında Fenerbahçe’nin Slimani’nin yerdeyken çıkardığı pas sonrasında Alper ile ceza alanı içindeki şutu rakibi Titi’den döndü ve gözler Cüneyt Çakır’a çevrildi. Fenerbahçe'li oyuncular bu poziyonda penaltı beklerken Cüneyt Çakır’ın VAR hakemlerinden aldığı bilgi sonrasında kararı devam oldu ve penaltı'yı vermeyen Çakır'ın Titi'den çıkan topa aut kararı ise maçın ardından twitter'da taraftarlara isyan rüzgarları estirdi. (TRHABERLER ÖZEL / MEHMET MERT ALTINUÇ

İşte taraftarların Cüneyt Çakır'ı topa tuttuğu tweetlerden bir kaçı;






37.Dakika

Sözde Hakem Cüneyt Çakır Rakip Defansın eline çarptiği halde Penalti Pozisyonunu vermedi. Ayrica Top Rakipten Kornere çiktiği halde Aut olarak degerlendirdi.


— Kadıköy Ruhu (@KadikoyRuhu1907) 25 Ağustos 2018







Cüneyt çakır maç içindeki bariz elle oynamayı görmek için VAR'a başvuruyor.. Eli görüyor çarpma(!) olarak değerlendiriyor. Hadi bunu yedik de. Kardeşim çarpıp kornere giden topu nasıl eş geçiyorsun. Türk futbolunun VAR'ını Yokunu gördük. Tebrikler @TFF_Org


— tolgakaganunal (@tolgakaganunal) 25 Ağustos 2018







Titinin kolu "kurbanda kaçan danasını yakalamaya çalışan acemi kasap" gibi açık.Buna penaltı çalmayan Cüneyt Çakır / VAR / Bitmeyen FB düşmanlığı üçgeni ile sinirden tv'ye dalacak Fenerbahçe taraftarları.


— +uN@ (@footballchu) 25 Ağustos 2018







Göztepe nin Fenerbahçe ye attığı golde maçın hakemi Cüneyt çakır neden “ var” hakemlerine danışmadı ki.. hemen golü vermesi bende şüphe uyandırdı..


— suleyman rodop (@SuleymanRodop) 25 Ağustos 2018







Hep söylüyorum, yine söylicem:Cüneyt Çakır Türk futbolunun tek provokatör hakemidir.. Adam kaostan besleniyor resmen


— Özlem Ercan (@OzlemErcan) 25 Ağustos 2018







Var olsa ne olur cüneyt çakır VAR penaltımızı yedi .


— fenerbahçe’li1’i (@19077091fb) 25 Ağustos 2018







#Göztepe

Cüneyt Çakır, Halil Akbunar'ın golünden sonra VAR'a gitti. Neymiş efendim, gol çok güzelmiş de bir daha izleyecekmiş.


— Özer Er (@ozerer2005) 25 Ağustos 2018


Yorumlar