Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Aykut Kocaman çileden çıktı! "Bu ne ya?"

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş'la Vodafone Park'ta 2-2 berabere kalırken maça goller kadar olaylar ve kırmızı kartlar damga vurdu. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Vodafone Park, Fırat Aydınus ve kırmızı kartlarla ilgili sert açıklamalar yaptı!

Abone ol
Abone ol 01 Mart 2018 23:35

Beşiktaş ile Fenerbahçe, sadece 4 gün aranın ardından bu kez Ziraat Türkiye Kupası'nda karşı karşıya geldi. Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş'ın 3-1 kazandığı derbiden sonra iki takım Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında kozlarını paylaştı. Hızlı başlayan maçta iki taraf da erken goller bulunca maçın ilk 20 dakikası 1-1'le geçildi.

10 dakika uzatma eklenen mücadelenin son düdüğü çaldığında ortaya çıkan bilanço 4 gol 3 kırmızı karttı. Ricardo Quaresma, Volkan Demirel ve Alper Potuk takımlarını eksik bırakırken Fenerbahçe, 9 kişi kalmasına rağmen 2-2'lik skorla 17 Nisan'daki rövanş öncesinde avantajlı skoru elde etti. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, maç sonunda yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlarken sert açıklamalar yaptı. Kocaman'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Ne diyelim ya, söylenecek bir şey yok. 'Oyunun içinde kalalım' diyoruz ama mümkün değil. Burada maç kazanmak çok zor. Kelimeleri seçerek kullanmak lazım. Hakemleri de büküyorlar, her şey bükülüyor burada."


Yorumlar