Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Atiker Konyaspor 0 - 0 Fenerbahçe (İLK YARI SONUCU)

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Atiker Konyaspor sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Karşılıklı atakların olduğu maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı ve takımlar 0 - 0 eşitlikte soyunda odalarının yolunu tuttu. 

Abone ol
Abone ol 16 Eylül 2018 20:46

UEFA Uluslar Lig'i Milli maçlarından dolayı ara verilen Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında futbol heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Atiker Konyaspor sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Karşılıklı atakların olduğu kritik maçın ilk yarısında Atiker Konyaspor'un yıldız oyuncusu Milosevic'in  28. dakika da ceza sahası içinde sol çaprazdan sağ ayağıyla uzak köşeye harika bir şut gönderdi, top üst direğe çarpıp auta gitti.

30. dakikada Benzia'nın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşu Konyaspor kalecisi Serkan yumrukladı. Devamında Mehmet Topal uzak mesafeden kaleye sert bir şut attı ancak top, az farkla yandan auta çıktı. Fenerbahçe, Konya deplasmanında ilk şutunu 31. dakikada buldu.

36. dakikada orta sahada kaptığı top ile kontra atağa kalkan sarı - lacivertli ekip Slimani ile mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı. Benzia'nın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Slimani kaleyi önüne alıp şutunu gönderdi ama karşısındaki Serkan uzanıp gole izin vermedi.

Karşılıklı olarak mutlak gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Atiker Konyaspor ve Fenerbahçe, 0 - 0 beraberlikle soyunma odasının yolunu tuttu. Büyük heyecana sahip olan karşılaşmanın ikinci yarısını TRHABERLER'den  takip edebilirsiniz...

Konyaspor - Fenerbahçe 2. yarı canlı izle / canlı anlatım


Yorumlar