Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Ali Koç'tan UEFA çıkarması!

Ceferin'den randevu talep eden Başkan Ali Koç ve yol arkadaşları, yapacakları sunumda kendilerine esneklik sağlanmasını isteyecek.

Abone ol
Abone ol 18 Haziran 2018 11:12

Ceferin'den randevu talep eden Başkan Ali Koç ve yol arkadaşları, yapacakları sunumda kendilerine esneklik sağlanmasını isteyecek.

Aziz Yıldırım'dan koltuğu devraldıktan sonra ilk iş olarak kulübün mali durumunu inceleten ve ortaya çıkan tablo karşısında morali bozulan çiçeği burnundaki başkan Ali Koç, UEFA'ya çıkarma yapmaya hazırlanıyor. 



Kulübün yıllardır iyi yönetilmemesinden dolayı borçların hızla arttığını tespit eden sarı-lacivertliler, UEFA'nın radarından çıkmak için ellerini çabuk tutuyorlar.



AMAÇ GÜVEN KAZANMAK



Avrupa futbolunun patronu Aleksander Ceferin'den randevu talep eden başkan Koç ve yol arkadaşları görev dağılımı yapıldıktan sonra Avrupa'ya uçacaklar.



Transfer harekatında rahat hareket edebilmek için UEFA'dan yardım isteyecek olan sarı-lacivertliler, bu kritik zirvede hazırladıkları dosyaları da sunacaklar.



Kulübe nasıl sıcak para gireceğini, uzun vadeli plan ve projeleri anlatacak olan başkan, sponsorluk gelirlerinin artışıyla kısa zamanda düzlüğe çıkacaklarını söyleyecek. Geçmiş yıllarda yapılan yanlışların tekrarlanmayacağının da garantisi verilecek bu toplantıda. UEFA'nın güvenini kazanıp daha rahat hareket etmenin planlarını yapan F.Bahçeliler, bu sayede yaz döneminde ilgilendikleri yıldızları kadrolarına katabilecekler.


Yorumlar