Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Ali Koç Kombine Kart Merkezinde taraftarlarla bir araya geldi

2018-19 sezonundan itibaren Fenerbahçe standında özel olarak oluşturulan Öğrenci Tribünü'nün kombine kartlarının satışına ilgi yoğun. Başkan Satışların açılmasının ardından Ali Koç Kombine Kart Merkezinde taraftarlara bir araya geldi..

Abone ol
Abone ol 18 Temmuz 2018 07:01

Dün akşam saatlerinden itibaren Kombine Kart Merkezinin önünde sıraya giren Fenerbahçe taraftarları, bugün saat 09.00'dan itibaren Öğrenci Tribünü için kombine kart başvurusunda bulunmaya başladı; kombine kartlara gösterilen ilgiden dolayı stadın çevresinde uzun kuyruklar da oluştu.

Satışların açılmasının ardından Kombine Kart Merkezine bir ziyaret gerçekleştiren Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ile Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Danabaş, taraftarların sevgi gösterileriyle karşılandı.

Maraton Fenerium önünde kombine kartlar için bekleyen taraftarlarla bir araya gelen Başkan Ali Koç, daha sonra Fenerium mağazasından geçerek kombine merkezine gitti.

Burada taraftarlarla yakından ilgilenen Başkan Ali Koç, onlarla tek tek sohbet etti. Taraftarlar Fenebahçe Başkanı Ali Koç lehine tezahüratlar yaparken, Ali Koç ise onlarca taraftarla fotoğraf çektirdi.





Fenerbahçe Televizyonu’na kısa bir açıklama yapan Başkan Ali Koç, “Tüyler diken diken. Dün gece 600 kişi geldiler, sıraya girdiler. Hazırlıklı gelmişler, kumanyayla. Verdiğimiz sözü tutmuş olmanın memnuniyeti içerisindeyim. Çünkü ben ve yönetimim için bu gençlik tribünü büyük önem arz ediyor. Örnek bir tribün olmasını istiyorum. Centilmenlik çerçevesinde sonuna kadar kulübünü destekleyen, küfürden arınmış, önce tüm Fenerbahçelilere sonra tüm takım taraftarlarına örnek olacak bir tribün olacağına inanıyorum. Kombineler yarı fiyatla çıktı, çok ilgi alaka var. Gençler pırıl pırıl. Heyecanlılar. Onlar bizim beklentilerimizi karşıladılar, inşallah biz de onların beklentilerini karşılayabiliriz. Güzel günler yolda…” dedi.




Etiketler Kombine Merkezi
Yorumlar