Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Alex o futbolcunun Can Bartu yorumuna tepki gösterdi! 'Ciddi bir mesele...'

Fenerbahçe ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Can Bartu ile ilgili Alex de Souza sosyal medya hesabında başsağlığı mesajında bulundu. Souza, Can Bartu paylaşımına esprili bir cevap veren Brezilyalı eski futbolcu Denilson'a ''Ciddi bir mesele bu kardeşim! Kulübün en büyük efsanelerinden birisi hayatını kaybetti...'' diyerek sert tepki gösterdi.

Abone ol
Abone ol 14 Nisan 2019 14:38

Fenerbahçe ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Can Bartu ile ilgili Alex de Souza başsağlığı mesajında bulundu. Alex sosyal medya hesabından ''Can Bartu'nun vefatını üzüntüyle öğrendim. Çok üzgünüm. Değerli ailesi ve Fenerbahçe ailesine başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Mekanın cennet olsun Can Bartu'' paylaşımında bulundu.

Brezilyalı eski oyuncu Denilson ise Alex'in paylaşımına esprili bir yanıt verdi. Bunun üzerine Alex, eski takım arkadaşına ''Ciddi bir mesele bu kardeşim! Kulübün en büyük efsanelerinden birisi hayatını kaybetti...'' yanıtını verdi.

Yaptığı hatayı anlayan Denilson cevabını silerken özür diledi. Denilson mesajında ''Attığım mesajdan dolayı çok üzgünüm, gerçekten hiçbir fikrim yoktu. Tüm iyi dileklerim sevenleri ve ailesi ile... Seni de çok özledim Alex.'' ifadelerini kullandı.


Yorumlar