Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Advocaat ayrılsa da Lens kalacak

Fenerbahçe'nin Sunderland'den kiraladığı Jeremain Lens, Advocaat sezon sonunda takımdan ayrılsa da kulüpte kalmak istiyor.

Abone ol
Abone ol 21 Mart 2017 16:51

Teknik direktör Dick Advocaat'ın takımdan ayrılmasının kesinleşmesinin ardından gözler, Sunderland'den kiralık olarak alınan Jeremain Lens'in durumuna çevrilmişti.

Hep en iyi dönemlerini Dick Advocaat yönetiminde yaşayan Hollandalı yıldızın, hocasının görevini bırakacak olmasından etkilenmeyeceği ve Fenerbahçe'de kalmak konusunda ısrarcı olduğu bildirildi.

KONYA MAÇINDA OYNAMAMIŞTI

Babasının cenazesi sebebiyle Konya maçında forma giyemeyen ve Karabük karşılaşmasında sahada olacak Lens'in, geleceğiyle ilgili karar verirken Advocaat'ın durumunu baz almayacağı öğrenildi.

Bu sezon gösterdiği performansla Sarı-Lacivertliler'in adeta hücumdaki kalbi haline gelen ve taraftarın da sevgilisi olan Lens'in, kariyerine Türkiye'de Fenerbahçe formasıyla devam etmek yönünde bir kararı olduğu, bunu da kulübü Sunderland'e ilettiği öğrenildi.

SUNDERLAND DE ZORLANMAYACAK

Premier Lig'de 20 puanla son sırada olan Sunderland cephesinin de, küme düşme ihtimalinin yüksek olması nedeniyle Lens'e kalması yönünde ısrarcı olmaması bekleniyor. Fenerbahçe yönetimi de, ya bonservisiyle ya da bir sezon daha kiralık olarak tecrübeli futbolcuyu takımda tutmayı hedefliyor.


Yorumlar