Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe'yle adı geçen dokuz teknik direktör

Fenerbahçe'yle adı geçen dokuz teknik direktör - Sayfa 1

Milli maç arasında Hollandalı teknik direktör Phillip Cocu ile yollarını ayırması beklenen Fenerbahçe için, basında çıkan teknik direktör iddialarına her gün yenisi ekleniyor. İşte spor medyasında adı geçen tüm isimler... Phillip Cocu'nun gidip gitmeyeceği henüz net değil. Ancak bu basında yeni isimlerin adının geçmesine engel olmuyor.

Fenerbahçe'yle adı geçen dokuz teknik direktör - Sayfa 2

Fenerbahçe'yi en son şampiyon yapan teknik direktör Ersun Yanal için taraftarın etkisi büyük. Cocu'nun gideceği konuşulduğu günden veri medyada en çok ismi geçen aday Ersun Yanal. Yanal'ın konuyla ilgili soruları yanıtlarken, "Kulübümüz" demesi dikkat çekti.

Fenerbahçe'yle adı geçen dokuz teknik direktör - Sayfa 3

Ersun Yanal ile birlikte ismi en çok dile getirilen isim Aykut Kocaman oldu. Ancak basında en çok söylenen başkan Ali Koç'un da içinde bulunduğu yönetimdeki bazı isimler ve taraftarın büyük kısmının Kocaman fikrine sıcak bakmaması.

Fenerbahçe'yle adı geçen dokuz teknik direktör - Sayfa 4

Son günlerde adaylar arasında öne çıkan isimlerden biri de Zeljko Buvac. Liverpool'un hocası Jürgen Kloop'un 17 yıldır yardımcılığını yapan 57 yaşındaki isim geçtiğimiz sezon sonunda İngilizlerle yollarını ayırmıştı.