Anasayfa /  Spor

Fenerbahçe - Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda ?

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ilk maçta 2-1 kaybettiği Trabzonspor'u ağırlıyor. Peki sabırsızlıkla beklenen Fenerbahçe - Trabzonspor maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

Abone ol
Abone ol 16 Haziran 2020 11:45

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ilk maçta 2-1 kaybettiği Trabzonspor'u ağırlıyor. Peki sabırsızlıkla beklenen Fenerbahçe - Trabzonspor maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

Fenerbahçe Trabzonspor ZTK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Bu sorunun yanıtı, günün en çok araştırılanları arasında öne çıkıyor. Zira, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçı kapsamında Fenerbahçe, Trabzonspor'u kendi sahasında ağırlayacak. İlk karşılaşmayı 2-1 kaybeden sarı lacivertliler, kendi sahasında avantajı sağlayarak adını finale yazdırmak istiyor. Deplasman ekibi Trabzonspor da ligdeki iyi gidişatını kupada da sürdürerek finale adını yazdırmak için sahada yer alacak.

FENERBAHÇE TRABZONSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA VE ŞİFRESİZ Mİ?

Zorlu geçmesine kesin gözü ile bakılan mücadele yaklaştıkça 'Fenerbahçe Trabzonspor maçı hangi kanalda canlı izlenecek, ne zaman ve saat kaçta?' sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Dev karşılaşma, corona virüsü salgını nedeni ile seyircisiz oynanacak ve ekranları başındaki milyonlar tarafından canlı izlenecek.

FENERBAHÇE - TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe ile Trabzonspor'u karşı karşıya getirecek olan mücadele Ülker Stadı'nda oynanacak ve bugün saat 20.45'te başlayacak.

Karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Mücadele naklen ve şifresiz olarak ATV ekranlarından yayınlanacak ve trhaberler.com adresinden takip edilebilecek.

FENERBAHÇE - TRABZONSPOR MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Altay, Dirar, Serdar, Falette, Hasan Ali, Emre (Tolga), Gustavo, Mehmet, Ferdi, Rodrigues, Muriç

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Campi, Da Costa, Novak, A.Parmak, Sosa (Ndiaye), Abdülkadir Ömür, Ekuban, Nwakaeme, Sörloth

Yorumlar