Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe seçime gidiyor ! Büyük kriz...

Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, mücadeleden 1-0 mağlubiyetle ayrılmıştı. Bu puan kaybıyla beraber 7. sıraya düşen sarı lacivertlilerde yönetimin kongre hazırlığı yaptığı öğrenildi

Fenerbahçe seçime gidiyor ! Büyük kriz... - Sayfa 1

Ali Koç başkanlığındaki Fenerbahçe'de dikiş tutmuyor. Kabus gibi geçen bir sezonun ardından Ersun Yanal'la şampiyonluk hedefleyen sarı-lacivertlilerde düşüş tecrübeli çalıştırıcının vedasından sonra da hız kesmedi.

Fenerbahçe seçime gidiyor ! Büyük kriz... - Sayfa 2

Tribünler yıllarca süren bekleyişin ardından göreve gelen Ali Koç'u istifaya davet ederken, camia da sarı lacivertli kulübün başkanına kongre çağrısında bulundu. Yönetimdeki ilk çatlak Metin Şen olmuştu.

Fenerbahçe seçime gidiyor ! Büyük kriz... - Sayfa 3

Koç'un yakın arkadaşı Şen'in ardından Esra Nazlı Ercan ve Belgin Aral'ın istifaları geldi. Ağır toplardan Burhan Karaçam da önce görevlerini bıraktı ardından da toplantılara katılmayı. İşler sarpa sarmaya başlayınca Ali Koç güven tazelemek için kolları sıvadı.

Fenerbahçe seçime gidiyor ! Büyük kriz... - Sayfa 4

KONGRE SÜRPRİZ OLMAZ
Türkiye Gazetesi'nin haberine göre Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, mücadeleden 1-0 ağlubiyetle ayrılmıştı. Bu puan kaybıyla beraber 7. sıraya düşen sarı lacivertlilerde yönetimin kongre hazırlığı yaptığı öğrenildi.

Ali Koç, yeni sezonda sadece futbolcu ve teknik heyette değişiklik yapmayacak. Koç, yönetim kurulunu sil baştan yapılandırmayı planlıyor.