Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe, Samet Akaydın transferini açıkladı

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, “Kulübümüz, Samet Akaydın'ın transferi konusunda futbolcu ve kulübü Adana Demirspor A.Ş. ile görüşmelere başlamıştır.” denildi.

Abone ol
Abone ol 10 Ocak 2023 23:58

Fenerbahçe, Adana Demirspor'un milli stoperi Samet Akaydın'ı kadrosuna kattı.

Fenerbahçe'den KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

"Kulübümüz, Samet Akaydın'ın transferi konusunda futbolcu ve kulübü Adana Demirspor A.Ş. ile görüşmelere başlamıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız."

SAMET AKAYDIN KİMDİR?

Adana Demirspor'un futbolcusu Samet Akaydın 13 Mart 1994 tarihinde Trabzon'da doğdu. Futbol hayatına ilk olarak İdmanocağı altyapısında başladı. Ardından Trabzonspor'un altyapısına gitti. Sonrasında İdmanocağı'na geri dönen futbolcu sonrasında Boluspor'a transfer oldu. Boluspor'un ardından ise Arsinspor'a transfer oldu. Arsinspor'da sergilediği başarılı performansla Sancaktepe Belediyesi'ne transfer oldu. Sancaktepe Belediyesi'nde sergilediği performansla dikkat çeken futbolcu kariyer çıkışını yaptı ve Şanlıurfaspor'a transfer oldu. Şanlıurfaspor'dan sonra Ankara ekibi Keçiörengücü'nde gitti. Keçiörengücü'nde sergilediği performansla dikkat çeken futbolcunun son durağı ise Adana Demirspor oldu. Şimdilerde Adana Demirspor formasını terletmektedir.

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Samet Akaydın kariyerinde sırasıyla; İdmanocağı, TrabzonsporU17, Boluspor, Arsinspor, Sancaktepe Bld, Şanlıurfaspor, Keçiörengücü ve Adana Demirspor takımlarında forma terletti. Futbolcu şimdilerde Adana Demirspor'un formasını başarılı bir şekilde giymektedir. Adana Demirspor'un yetenekli futbolcusu Samet Akaydın, stoper bölgesinde oynamaktadır.

Etiketler samet apaydın
Yorumlar