Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe Opet'ten Şampiyonluğun ardından 'akımlı' sevinç gösterisi!

Fenerbahçe Opet, Spor Toto Şampiyonlar Kupası'nda VakıfBank'ı 3-0 mağlup ederek şampiyonluk koltuğuna oturdu. Şampiyonluğu büyük yankı uyandıran takımın başarılı oyuncuları maçın ardından sevinçlerini TikTok akımı ile göstererek gündeme damga vurdu.

Abone ol
Abone ol 29 Ekim 2022 22:48

Spor Toto Şampiyonlar Kupası'nda Fenerbahçe Opet ile VakıfBank karşı karşıya geldi. Mücadeleyi kazanan Fenerbahçe Opet, kupayı müzesine götüren taraf oldu.

 EGONU İLK KEZ OYNADI

2021- 2022 sezonunda mücadele ettiği tüm kupaları kazanan; Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonu olarak kusursuz bir sezon geçiren VakıfBank, kadın voleybolunun en büyük yıldızlarından biri olan Paola Egonu'yu kadrosuna kattı. Birçok turnuvadan sayısız ödül kazanan 23 yaşındaki İtalyan oyuncu, pasör çaprazı pozisyonunda görev yapıyor.

YENİ TRANSFERLER SAHNE ALDI

VakıfBank'ın yeni transferleri Paola Egonu, Kara Bajema, Nika Daalderop ve Bahar Akbay ilk kez sarı-siyahlı formayı giydi.

Sarı-lacivertli ekipte ise Macris Carneiro, Meryem Boz, Aslı Kalaç ve Ergül Avcı ilk resmi maçına çıktı.

TİKTOK AKIMIYLA ŞAMPİYONLUK GÖSTERİSİ

Sarı Lacivertli oyuncular maçın ardınan sevinçlerini göstermek için TikTok akımını tercih etti. Bu eğlenceli dakikaları ise sosyal medyada paylaşılarak büyük beğeni topladı.

İşte o görüntüler:

 

Yorumlar