Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe'nin gözdesi İrfan Can Kahveci: "Alex'i örnek alıyorum" .

Fenerbahçe'nin gözdesi İrfan Can Kahveci: "Alex'i örnek alıyorum"  . - Sayfa 1

Fenerbahçe'nin gözdesi İrfan Can Kahveci: "Alex'i örnek alıyorum" Süper Lig'de son 2 sezondur adından sıkça bahsettiren, ancak bu yıl gerçekten de fark yaratan Gençlerbirliği'nin yıldızı İrfan Can Kahveci, doğal olarak devlerin listesine de üst sıralardan giriş yaptı. 21 yaşındaki orta sahayı yakın takibe alan ve kadrosuna katmaya hazırlanan ekiplerin başında ise Fenerbahçe geliyor. Sarı-Lacivertliler'in yeni 10 numara adayı, Fanatik'e konuştu, hem hedeflerini hem de hakkındaki bilinmeyenleri anlattı. .

Fenerbahçe'nin gözdesi İrfan Can Kahveci: "Alex'i örnek alıyorum"  . - Sayfa 2

"TAM SEVİNİYORDUM Kİ..." "Fenerbahçe'ye kupada 1 gol attım, 1 de asist yaptım. Ligde de çok iyi oynadık. Hatta tek kale... Rakibimizin 3 pozisyonu vardı, onlar da gol oldu. Biz ise fırsatları kullanamadık. O maçta da gole çok yaklaştım, olmadı. Hele köşeden çıkan bir şutum var ki, topun kaleye gidişini izledim, tam 'Gol' diye seviniyordum ama Volkan Demirel inanılmaz bir kurtarış yaptı. Türkiye'nin en iyi 2 kalecisinden biri olduğunu gösterdi bir kez daha." .

Fenerbahçe'nin gözdesi İrfan Can Kahveci: "Alex'i örnek alıyorum"  . - Sayfa 3

'DEMEK Kİ DOĞRU YOLDAYIM' "Formum yükseldiği için adımın büyük takımlarla anıldığının farkındayım. Bu, beni çok mutlu ediyor. Çünkü hepsi doğru yolda olduğumu gösteriyor. Elbette gelecek hedeflerim arasında Avrupa'da oynamak var ama bunun için çok çalışmam gerektiğini biliyorum... Milli takım da her zaman çağrılmak istediğim, Fatih Hoca'nın gözüne girmek istediğim bir mecra. Şimdiden Mart ayındaki kadroya seçilmenin hayalini kuruyorum." .

Fenerbahçe'nin gözdesi İrfan Can Kahveci: "Alex'i örnek alıyorum"  . - Sayfa 4

"KÜÇÜKLÜKTEN BERİ ALEX'E HAYRANDIM" "Kupada 1 gol attım, 1 asist yaptım. Ligde de atıyordum ama Volkan Demirel inanılmaz bir kurtarış yaptı, Türkiye'nin en iyi 2 kalecisinden biri olduğunu yine kanıtladı. Hacettepe'de (17 yaşındayken) Mustafa hocamla (Kaplan) şampiyonluk yaşadık, üzerimde emeği çoktur. Bana hep Alex'in videolarını izlettirdi, küçüklükten beri hayrandım.Hâlâ sık sık izliyorum ve ondan bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Fenerbahçe'ye onun gibisi bundan sonra gelmez. Stilimi benzettiğim tek futbolcu." .