Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe istememiş şimdi 180 milyon euro!

Fenerbahçe'nin, Barcelona'nın imza attırdığı Malcom için 2014 yılında 3 milyon Euro'nun fazla olduğunu iddia ederek oyuncuyu transfer etmediği ortaya çıktı.

Abone ol
Abone ol 28 Temmuz 2018 09:54

Fenerbahçe'nin 4 yıl önce görüştüğü ancak bonservis bedeli nedeniyle “riskli” olarak değerlendirdiği Malcom’un şu anda serbest kalma bedelinin 180 milyon euro olarak belirlenmesi kaçan balığın ne kadar büyük olduğunu gösterdi.

Futbolarena’da yer alan habere göre; 2014 yılında Fenerbahçe scout ekibinde Saffet Akbaş ve Kemallettin Şentürk, Malcom için yönetime olumlu rapor verdi. Bu gelişmenin üzerine Fenerbahçe kulübü Corinthinas yetkilileriyle masaya oturdu. Corinthinas yönetimi, Malcom için 3 milyon euro isterken, sarı lacivertli yönetim 18 yaşındaki futbolcu için bu fiyatın riskli olduğu cevabını iletti. Corinthians kulübü ise bu fiyatın altına inmeyince ertesi sezon Malcom, 5 milyon Euro karşılığında Bordeaux’ya transfer oldu.

Barcelona ise 41 milyon Euro karşılığında oyuncuyu transfer etti ve serbest kalma bedelini 180 milyon Euro olarak belirledi.

Malcom kimdir, kaç yaşında?

Kariyerine ülkesi Brezilya’da Corinthians’ta başlayan 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, 2016’da 5 milyon Euro karşılığında Bordeaux’a transfer olmuştu. Fransa Ligi’nde 84 maçta 20 gol, 13 asistlik performansıyla Barcelona’nın dikkatini çeken geçn oyuncu, 41 milyon Euro karşılığında Katalan ekibinin yolunu tuttu.


Yorumlar