Anasayfa /  Spor

Fenerbahçe'nin ilk 11'i belli oldu! Fenerbahçe - Hull City maçı ne zaman, hangi kanalda?

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, 6. hazırlık maçında İngiliz ekibi Hull City ile kozlarını paylaşacak. Peki, Fenerbahçe Hull City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte tüm detaylar...

Abone ol
Abone ol 10 Temmuz 2022 19:58

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, 6. hazırlık maçında İngiliz ekibi Hull City ile kozlarını paylaşacak. Peki, Fenerbahçe Hull City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte tüm detaylar...

11'ler belli oldu

Fenerbahçe:  Altay, Szalai, Min Jae, Ferdi, Osayi, Crespo, İsmail, İrfan Can, Lincoln, Rossi, Valencia

Hull City: Ingram, Coyle, Elder, Greaves, Jones, Figueiredo, Ozan, Lewis-Potter, Longman, Allahyar, Slater

FENERBAHÇE HULL CITY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe, 2022-2023 sezonu hazırlıkları kapsamında İngiltere Championship ekibi Hull City ile dostluk maçında karşılaşacak. Bu özel maç, Fenerbahçe taraftarı merhum Alpay Kazan anısına düzenlenecek.

Fenerbahçe Hull City hazırlık maçı, 10 Temmuz 2022 Pazar günü saat 20.30'da başlayacak ve Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda oynanacak.

Taraftarlar, Passolig kartına gerek olmaksızın bilet satın alarak maçı tribünden izleyebilecek.

FENERBAHÇE HULL CITY MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Hull City maçı, TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe'den 1 beraberlik, 4 galibiyet

Fenerbahçe, yeni sezon çalışmaları doğrultusunda ilk hazırlık maçında Kuzey Makedonya şampiyonu Shkupi ile 2-2 berabere kalırken golleri; yeni transfer Lincoln ve genç oyuncu Muhammed kaydetti. İkinci hazırlık maçında Arnavutluk Ligi şampiyonu Tirana ile karşı karşıya gelen Kanarya; Berisha, Novak, Pelkas ve Samatta'nın golleriyle rakibini 4-0 mağlup eti. Sarı Lacivertliler, üçüncü hazırlık maçında ise Katar Ligi ekiplerinden Al Shamal ile karşılaştı. Fenerbahçe, mücadeleden Bruma, Valencia, Berisha ve Serdar Dursun'un golleriyle 4-2 galip ayrıldı.

Toplamda 5 hazırlık maçı oynayan Kanarya, 1 beraberlik, 4 galibiyet almayı başardı.

Jorge Jesus'un ekibi, Avusturya'da yaptığı yurt dışı kampında da 2 hazırlık maçı oynadı. Avusturya’daki ilk hazırlık maçında Sırp ekibi Partizan'ı Valencia'nın tek golüyle geçen Fenerbahçe, ikinci hazırlık maçında Macaristan temsilcisi Mol Fehervar’ı Serdar Dursun, Diego Rossi ve Enner Valencia'nın golleriyle 3-0 mağlup etti.

Yorumlar