Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Sayfa 1

Ara transfer dönemi bitse de kulüplerin arayışları sona ermedi. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmak için şimdiden harekete geçerek fırsatları değerlendirmeye çalışıyor. İşte üç büyükler ve diğer takımlardan dikkat çeken son dakika transfer haberleri... Zapata Fenerbahçe'de Fenerbahçe ara transfer döneminde ilgilendiği ve kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ettiği Cristian Zapata’nın transferinde mutlu sona ulaştı. İtalya Serie A ekiplerinden Milan ile bu sezon 10 lig maçına çıkan Kolombiyalı futbolcu henüz gol veya asist üretemedi.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Sayfa 2

Beşiktaş ön anlaşmayı imzalattırdı Beşiktaş, Dinamo Zagreb'in genç oyuncusu Ajdin Hasic'le ön anlaşma sağladı. Transferin resmiyete dökülmesi için oyuncunun 18 yaşına basması bekleniyor. Öte yandan Real Madrid ve Everton da oyuncuyla ilgileniyor.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Sayfa 3

Diagne için transfer edilecek Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 4-1 yendiği maçta gösterdiği performansla büyük alkış toplayan Mısırlı Trezeguet sarı-kırmızılı camiada bir kez daha pişmanlığa sebep oldu. Ocak ayı tranfer döneminin son günü saat 23:50'ye kadar Kasımpaşa ile pazarlık yapan ve Trezeguet için 4 milyon euro + 2 futbolcuyu takasta öneren sarı-kırmızılı kulübün bir teklifi kabul edilmemişti. Ocak ayı transfer döneminin son anına kadar Trezeguet için ısrarını sürdüren Galatasaray, Mısırlı futbolcunun transferi için sezon sonunu beklemeye başladı. Onyekuru'nun Everton'a dönecek olmasından dolayı Nijeryalı futbolcunun yerini doldurmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, Trezeguet'in transferi için Kasımpaşa ile şimdiden masaya oturdu. Trezeguet için 8 milyon euro talep eden Kasımpaşa ile pazarlıklarını sürdüren Galatasaray Yönetimi'nin sezon sona ermeden bu transfere nokta koymayı planlıyor.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Sayfa 4

Mesut Özil bombası Fenerbahçe Kulübü ile bağlantıları güçlü olan bir FIFA Menajerinin yakın zamanda Comolli’yle bir araya geldiği ve Mesut transferinden de söz edildiği ifade edildi. Akşamspor'dan Levent Gültekin'in haberine göre sezon sonunda Arsenal'den ayrılması kesinleşen süper yıldız için İtalyan basını her ne kadar ‘Yeni takımı İnter' diye yazsa da Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye imza atacağı ifade edildi. ‘Topçuların' tecrübeli teknik direktörü Unai Emery ile yıldızı barışmayan ve satış listesine konan Mesut'un önümüzdeki sezon ‘Çubukluyu' giyeceği öğrenilirken, Fenerbahçe Kulübü ile bağlantıları güçlü olan bir FIFA Menajerinin yakın zamanda Comolli'yle bir araya geldiği ve Mesut transferinden de söz edildiği belirtildi.