Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Sayfa 1

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Sayfa 2

Süper Lig'de ara transfer dönemi başlarken Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer çalışmaları da hızlandı. Gündemde çok sayıda isim bulunuyor. Üç büyüklerden ayrılması beklenen futbolcular da az değil. İşte Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri...

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Sayfa 3

An meselesi Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını tarihinin en kötü performansını sergileyerek geçiren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre Fenerbahçe'nin Adebayor ile her konuda anlaştığı belirtildi. Sarı lacivertliler, 34 yaşındaki tecrübeli golcüyle 1,5 yıllık resmi sözleşme imzalayacak. Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'nin Adebayor'un menajeri Darren Dein ile görüştüğü ve anlaşma üzerine el sıkışıldığı belirtildi. Başakşehir yönetiminin de Demba Ba transferinden sonra Adebayor'un gidişine izin vereceği kaydedildi.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Sayfa 4

Üçü bir arada Sarı-lacivertliler, 3 önemli yabancıyla anlaşma noktasına geldi. Moses ve Drinkwater konusunda Chelsea ile görüşmelerini sürdürdüğü, oyuncuların kariyerlerine Premier Lig'de devam etme ısrarı nedeniyle son kararın beklendiği ifade edildi. Moses ve Drinkwater, Premier Lig'den talipleri çıkmazsa transferin son günlerine doğru sarılacivertlilere yeşil ışık yakacak. Fenerbahçe'nin temasta olduğu son isim ise Fulham'ın Norveçli orta saha oyuncusu Stefan Johansen.