Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Sayfa 1

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Sayfa 2

Süper Lig'de ara transfer dönemi başlarken Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer çalışmaları da hızlandı. Gündemde çok sayıda isim bulunuyor. Dört büyüklerden ayrılması beklenen futbolcular da az değil. İşte Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan son dakika transfer haberleri...

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Sayfa 3

Stuttgart'a bir Türk daha Stuttgart, kış döneminde Türkiye'den ikinci transferini gerçekleştirebilir. Fanatik'ten Orhan Yıldırım'ın haberine göre, Alman ekibi, Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Tolgay Arslan'ı istiyor. Tolgay'ı iki sezondur takip eden Stuttgart, menajerler aracılığıyla ilk teması kurdu. Hem oyuncu hem de eşinin Türkiye'den ayrılmaya sıcak bakması nedeniyle transferin gerçekleşme ihtimali yüksek. Haberde Beşiktaş'ın 28 yaşındaki futbolcu için kapıyı 5 milyon euro'dan açtığı ifade ediliyor.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Sayfa 4

4 milyon euro Galatasaray'da kadro dışı bırakılan ve Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Serdar Aziz'le ilgili yeni ayrıntı ortaya çıktı. Habertürk'ün haberine göre Sarı-kırmızılı kulübün Serdar'ın menajerine de 800 bin euro borcu olduğu belirtildi. Galatasaray, Serdar ve menajerine olan 2.4 milyon euro'yu ödemek istemiyor ve 1.6 milyon euro da bonservis talep ediyor. Yani Serdar Aziz'i ödemek isteyen kulübün kasasında 4 milyon euro çıkması gerekiyor.