Anasayfa /  Spor

Fenerbahçe Galatasaray Türkiye Kupası finali ne zaman izlenecek?

Fenerbahçe Galatasaray Türkiye Kupası finali ne zaman izlenecek?

Abone ol
Abone ol 20 Mayıs 2016 10:50

Fenerbahçe Galatasaray Türkiye Kupası finali ne zaman izlenecek? 

Türkiye Kupası'nda finalin adı Galatasaray Fenerbahçe olarak belirlendi. Peki Galatasaray Fenerbahçe kupa finali ne zaman oynanılacak? İşte Ziraat Türkiye Kupası finali hakkında merak edilenler...

Ziraat Türkiye Kupası'nda finalde Galatasaray Fenerbahçe maçı oynanılacak. Rakiplerini eleyen iki güçlü takım finalde boy gösterecek. Merakla beklenen Galatasaray Fenerbahçe kupa finali için geri sayım başladı.

GALATASARAY FENERBAHÇE KUPA FİNALİ NE ZAMAN?

Antalya Stadyum'unda oynanacak olan Galatasaray Fenerbahçe kupa maçı 26 Mayıs 2016 Perşembe günü ekrana gelecek. Şifresiz olarak izlenecek olan Galatasaray Fenerbahçe kupa finali nefesleri kesecek. Galatasaray Fenerbahçe kupa finali Atv ekranlarından canlı olarak izlenecek.

Galatasaray Fenerbahçe kupa finali biletlerinin fiyatları belli oldu

Maçın biletleri kategorilerine göre şu şekilde belirlendi; 150 ve 75 TL olarak 2 ayrı fiyatlandırma yapıldı

FENERBAHÇE KUPADA YENİLGİSİZ

Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükselen Fenerbahçe, oynadığı 11 maçta da yenilgi yüzü görmedi. Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nda bu sezon oynadığı maçlarda yenilmedi. Grupta beş galibiyet bir beraberlik ile 16 puan toplayan Fenerbahçe, son 16 turunda da uzatmalarda Kayserispor’u 1-0 yenip çeyrek finale kaldı. Sarı-lacivertliler çeyrek final ilk maçında da Amed Sportif ile deplasmanda 3-3 berabere kalmıştı, sahasında da 3-1 kazanıp yarı finale kalan taraf olmuştu. Fenerbahçe yarı final ilk maçında da Torku Konyaspor’u deplasmanda 3-0, rövanş maçında da sahasında 2-0 mağlup etti.

GALATASARAY İÇİN SON ŞANS

Hafta boyu yapılan spekülasyonlara rağmen dün Türk Telekom Arena'da kıran kırana bir maç vardı. Şampiyon olmak isteyen Beşiktaş'ın önünde, ligi ilk 5 içinde (İlk 4 takım Avrupa'ya gidiyor ama Fenerbahçe kupada final oynayacağı için 5. takım Galatasaray olursa bileti kapıyor) bitirip vize almak isteyen Galatasaray vardı.Cezasını bu yıl çekmek isteyen Cimbom, net fırsatları kaçırdığı maçta Mario Gomez'in golüne engel olamadı. Aslan kazansa ligi 5. bitirmek için büyük avantaj yakalayacaktı. Son iki hafta girilirken Avrupa yolundaki rakiplerinin (Medipol Başakşehir, Osmanlıspor ve Akhisar Belediyespor) oynayacağı zorlu maçlar sarı-kırmızılı ekibin şansını artırıyordu. Çünkü Medipol Başakşehir bugün Fenerbahçe ile,Osmanlıspor haftaya Beşiktaş ile, Akhisar Belediyespor ise haftaya Galatasaray ile oynayacaktı. Yani dün Beşiktaş'tan alınacak puan ya da puanlar Avrupa kapısını ardına kadar açacaktı. Beklenen olmadı, Galatasaray yenildi. Şimdi ligden Avrupa'ya çıkış mucizeye kaldı. Avrupa için tek yol, 26 Mayıs'ta Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi yenmek.

Volkan Demirel kupa finalinde yok

Ligde şampiyonluğu kaybeden Fenerbahçe'de takım kaptanı Volkan Demirel'in Gençlerbirliği maçında oynamaması tartışmaları beraberinde getirdi. Taraftar tepkisinden çekinip oynamadığı yönünde sosyal medyadan birçok suçlamayla karşı karşıya kalan Volkan Demirel'in sakatlığının ciddi olduğu ortaya çıktı. Daha önce de belinden ağrıları olan ve geçtiğimiz sene iğne tedavisiyle sahaya çıkan Volkan için bel fıtığı teşhisi konuldu. Gelinen noktada ameliyata ihtiyaç duyulması üzerine Volkan Gençlerbirliği maçı kadrosunda yer almadı. Deneyimli futbolcu önümüzdeki günlerde ameliyat olacak. Bu da Volkan'ın sahalara dönüşünün iki ayı bulacağı anlamına geliyor. İki aylık süre deneyimli kalecinin Avrupa Şampiyonası ümitlerini de tamamen bitmesi demek oluyor. Deneyimli kalecinin milli takıma çağırılıp çağırılmayacağı uzun süre kamuoyunun gündemini meşgul etmişti. Deneyimli oyuncunun ameliyatı gerçekleşirse hem Sivas deplasmanı hem de kupa finalinde Galatasaray karşısında Fenerbahçe kalesini Fabiano koruyacak. Fabiano Gençlerbirliği maçında da ilk 11'de görev aldı.

Yorumlar