Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe, devletle problem yaşıyor mu? İşte Rıdvan Dilmen'den çarpıcı açıklamalar

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin son dönemdeki durumunu masaya yatırdı. Sarı-lacivertlilerin devletle problemli hale getirilmeye çalışıldığını ve bu süreçte olanlar yüzünden küfür yediğini söyleyen Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'ye operasyon yapıldığını söylerken belgeyle konuştuğunu dile getirdi.

Fenerbahçe, devletle problem yaşıyor mu? İşte Rıdvan Dilmen'den çarpıcı açıklamalar - Sayfa 1

Ölümlü dünyada yaşıyoruz, seyirciler de ellerini vicdanına koyacaklar 'Acaba Rıdvan Dilmen doğru mu söylüyor, yanlış mı söylüyor?' diyecekler. Aylardır futbol, krize bilinçli şekilde yönlendiriliyor diyorum. Yavaş yavaş da bu ortaya çıkıyor. Fenerbahçe Spor Kulübü direkt olarak devletle problemi var konumuna getirildi.

Fenerbahçe, devletle problem yaşıyor mu? İşte Rıdvan Dilmen'den çarpıcı açıklamalar - Sayfa 2

İsmail Kartal dese? Mustafa Reşit Akçay beğendiğim, sevdiğim bir hoca. Bir kere telefonla konuştuk. Fenerbahçe maçı öncesi 'İnşallah Trabzonspor şampiyon olur' diyor. Emin olun ki Trabzonspor'u da yenmek isteyecektir. Birkaç hafta sonra Rizespor - Fenerbahçe maçı var, İsmail Kartal da 'İnşallah Fenerbahçe şampiyon olur' dese, neler olur?"

Fenerbahçe, devletle problem yaşıyor mu? İşte Rıdvan Dilmen'den çarpıcı açıklamalar - Sayfa 3

Diğerleri gündem olmuyor
Sayın Cumhurbaşkanı sadece bakanlara, Ali Koç'a söylemiyor, herkese söylüyor. Abdurrahim Bey geçen yıl 'Başka takımı şampiyon yapmak istiyorlarsa oynamayalım boşuna' diyor. Kimi kastediyor? Siyaset yapıyor aslında. Beşiktaş taraftarı, Cumhurbaşkanı'nı geldiği bir maçta yuhalıyor. Ancak bunlar gündem olmadı.
3 10

Fenerbahçe, devletle problem yaşıyor mu? İşte Rıdvan Dilmen'den çarpıcı açıklamalar - Sayfa 4

Tekrar kararı doğru
Emre Belözoğlu, Malatyaspor maçında penaltı attı, penaltının tekrarlanması lazım. Göztepe maçında Fenerbahçe gol attı ama gol doğru bir şekilde iptal edildi ve penaltı tekrarlandı. Sonra devre arasında yalandan bir açıklama yaptılar. 'Kural yeni' falan dediler. Bu kural sezon başından beri vardı ve hakemler uyarıyordu. Bir tekrar da Fenerbahçe'nin Alanyaspor maçında oluyor ve yine tekrar kararı doğru. Ayrıca erken içeri giriş de var.