Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe defteri kapanıyor! İşte Skrtel'in yeni takımı...

Spor Toto Süper Lig'in sezon sonunda Fenerbahçe'de ayrılık rüzgarları esecek. Bir çok oyuncusunun sözleşmesi bitecek olan sarı - lacivertli isimlerin arasında yıldız futbolcu Martin Skrtel'de bulunuyor. Slovak yıldız Martin Skrtel de Fenerbahçe defterini kapatmaya kapatıyor ve İtalyan ekiplerinden Parma ile sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

Abone ol
Abone ol 26 Mart 2019 12:38

Bu sezon tarihinin en kötü performansıyla ligde adeta kabus gibi günler yaşayan Fenerbahçe'de sezon sonunda 13 futbolcunun sözleşmesi sona erecek. Bu futbolcuların çok ama çok büyük bir kısmıyla yolları ayıracak olan Sarı-Lacivertliler'de, devam edilmek istenmesine rağmen kariyerini farklı bir takımda sürdürmeyi düşünen oyuncular da var.

Habertürk'ün haberine göre bu oyunculardan biri de Martin Skrtel... Slovak oyuncu, sözleşmesinin bitmesinin ardından İtalyan ekiplerinden Parma ile sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Fenerbahçe defterini kapatan Martin Skrtel'in özellikle Comolli'nin gelmesinin ardından yaşanan kabus sezonun ardından Fenerbahçe'de devam etmeyi kesinlikle düşünmediği kaydedildi.

Fenerbahçe'nin eski stoperi Bruno Alves'in formasını giydiği Parma, bir başka tecrübeli stoperle kadrosunu güçlendirmeye hazırlanırken, Sarı-Lacivertliler'in de yaz transfer döneminde kaliteli bir stoper alması bekleniyor.


Yorumlar