Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe, Birkir Bjarnason için harekete geçti!

Fenerbahçe, Birkir Bjarnason için harekete geçti! - Sayfa 1

İngiliz medyası, Fenerbahçe'nin Aston Villa'da forma giyen İzlandalı orta saha oyuncusu Birkir Bjarnason’u transfer etmek istediğini yazdı. Lig tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Fenerbahçe, İzlandalı orta saha oyuncusu Birkir Bjarnason’u kadrosuna katmak istiyor. İngiliz basınının iddiasına göre, Sarı-Lacivertliler, Aston Villa’nın 30 yaşındaki yıldızı için devreye girdi.

Fenerbahçe, Birkir Bjarnason için harekete geçti! - Sayfa 2

Aston Villa elden çıkarmak istiyor: Birmingham Live adlı internet sitesinin okuyucularıyla paylaştığı özel habere göre; F.Bahçe ile birlikte Norwich de bu oyuncunun peşinde. Haberde Villa yöneticilerinin FFP kuralları gerekçesiyle, 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan oyuncuyu göndermeye sıcak baktığı ancak Bjarnason'un ayrılmak istemediği belirtildi.

Fenerbahçe, Birkir Bjarnason için harekete geçti! - Sayfa 3

Yanal çok beğeniyor: Fenerbahçe, ocak ayında da bu oyuncu için nabız yoklamış ancak İzlandalı yıldız teklifi geri çevirmişti. Teknik direktör Ersun Yanal’ın çok beğendiği ve ısrarla istediği isim için önümüzdeki günlerde sportif direktör Damine Comolli tarafından resmi temaslar kurulacak.

Fenerbahçe, Birkir Bjarnason için harekete geçti! - Sayfa 4

Kariyerine Norveç'te başladı: Kariyerine Norveç’in Viking takımında başlayan Bjarnason, Bodo Glimt, Standard Liege, Pescara, Sampdoria, Basel ve Aston Villa'da forma giydi.