Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı sırasında Caner Erkin'den şok küfür! İşte saha içinde yaşananlar...

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi 4-3'lük tarihi skorunun yanı sıra saha içinde yaşanan diyalogları ile de unutulmazlar arasına girdi. Mücadelenin seyircisiz olması nedeniyle yeşil zemin üzerinde konuşulanlar net şekilde duyuldu. Özellikle Caner Erkin'in tepkileri dikkat çekiciydi. Caner'en en dikkat çekici tepkisi korner sonrası ettiği küfürdü.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı sırasında Caner Erkin'den şok küfür! İşte saha içinde yaşananlar... - Sayfa 1

Kadıköy'de oynanan mücadeleye ağır favori çıkan Fenerbahçe'de moraller epey bozulurken bu durum saha içine de yansıdı. Maçların seyircisiz oynanması saha içinde görev yapan gazetecilerin maç sırasında yaşanan konuşmaları ve tepkileri her şeyi duymalarına neden oluyor. Pazar akşamı da böyle olurken derbide saha içinde şunlar yaşandı

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı sırasında Caner Erkin'den şok küfür! İşte saha içinde yaşananlar... - Sayfa 2

2020'DE TÜM SERİLER BİTTİ 
Fenerbahçe 2020 yılında Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray karşısındaki yenilmezlik serilerini yitirdi. Geçen sezonun 23. haftasında Galatasaray'a sahasında 3-1 kaybeden Fenerbahçe, 20 yılı aşkın süre sonra sarı-kırmızılılara mağlup olmuştu.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı sırasında Caner Erkin'den şok küfür! İşte saha içinde yaşananlar... - Sayfa 3

15 YIL SONRA MAĞLUBİYET 
16 Haziran'da Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Trabzonspor'a evinde 3-1 mağlup olan sarı-lacivertliler, bordo-mavililer karşısında 23 yıl sonra sahasında yenilgi yaşamıştı. Fenerbahçe, Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş'a 4-3 mağlup oldu ve 15 yıllık yenilmezlik serisini yitirdi. 

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı sırasında Caner Erkin'den şok küfür! İşte saha içinde yaşananlar... - Sayfa 4

TARTIŞMALI LEMOS TERCİHİ 
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbi sarı lacivertliler büyük hayal kırıklığı yaşarken teknik direktör Erol Bulut, Serdar Aziz'i kesip Lemos'u 11'de sahaya sürünce sebebiyle eleştiri oklarının hedefi oldu.