Anasayfa /  Spor

Fenerbahçe Beko - Olimpia Milano maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 21. hafta maçında AX Armani Exchange Milan’ı konuk ediyor. 3 maçlık galibiyet serisi Barcelona karşısında bozulan Fenerbahçe Milan'ı yenerek yine seri yakalama peşinde. Peki, Fenerbahçe Beko - Olimpia Milano maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Abone ol
Abone ol 24 Ocak 2020 11:54

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 21. hafta maçında AX Armani Exchange Milan’ı konuk ediyor. 3 maçlık galibiyet serisi Barcelona karşısında bozulan Fenerbahçe Milan'ı yenerek yine seri yakalama peşinde. Peki, Fenerbahçe Beko - Olimpia Milano maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Turkish Airlines EuroLeague 21. hafta maçında Fenerbahçe Beko ile Armani Milan kozlarını paylaşacak. Olympiakos, Baskonia ve Asvel'i yenerek 3 maçlık seri yakalayan temsilcimiz son maçta sahasında Barcelona'ya kaybetmişti. Fenerbahçe Beko Armani Milan'ı yenerek yeni bir seki yakalamak ve üst sıralara tırmanmak istiyor.

Fenerbahçe Beko - Armani Milan maçı hangi kanalda, saat kaçta?

24 Ocak Cuma günü (yarın) 20:45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele beIN Sports Haber tarafından canlı yayınlanacak. 

 

Fenerbahçe'de son durum...

Fenerbahçe Beko, EuroLeague’deki çift maç haftasının ilk karşılaşmasında Fransız temsilcisi ASVEL’i 14 Ocak Salı günü konuk etti. Fenerbahçe, baştan sona önde götürdüğü mücadeleyi 86-64 kazanarak 19. maçında 8. galibiyetini aldı. Fenerbahçe Beko’da 5 oyuncu çift haneli sayılarda skor üretirken, en skorer oyuncular 16’şar sayıyla De Colo ve Williams oldu. Kostas Sloukas ise 10 sayı, 10 asist ve 6 ribaund ile 24 verimlilik puanına ulaştı ve karşılaşmanın MVP’si olmaya hak kazandı.

Temsilcimiz, çift maç haftasının ikinci karşılaşmasında ise İspanyol temsilcisi Barcelona’yı 16 Ocak Perşembe günü konuk etti. Maça kötü bir başlangıç yapan ve bir ara 18 sayı kadar geriye düşen Fenerbahçe Beko, önemli bir geri dönüşe imza atsa ve son çeyrekte üstünlüğü ele alsa da mücadeleden 74-80 mağlup ayrılmaktan kurtulamadı. Sarı-lacivertlilerde Kostas Sloukas 14 sayı ve 11 asist ile 26 verimlilik puanına erişti. Nikola Kalinic ve Nando De Colo da 12’şer sayı üretti.

Fenerbahçe'de eksik yok!

Fenerbahçe Beko’da bu mücadele öncesinde sakatlık sorunu yaşayan oyuncu bulunmuyor. Fenerbahçe'nin 12 kişilik maç kadrosuna teknik ekip tarafından karar verilecek.

Armani Milan'da son durum

İtalyan temsilcisi, EuroLeague’de bu sezon oynadığı 20 maçta 10 galibiyet elde etti. Milan, geride bıraktığımız çift maç haftasında galibiyet alamadı. 14 Ocak’ta Anadolu Efes’e konuk olan Milan, rakibine 88-68 mağlup oldu. 16 Ocak’ta ise Maccabi’ye konuk olan İtalyan ekibi, bu deplasmanda da 69-63 kaybederek istediğini alamadı. 

 

Armani Milan, İtalya Ligi’nde oynadığı 18 maçta 11 galibiyet elde etti. İtalyan temsilcisi, son lig maçında 19 Ocak tarihinde Germani Basket Brescia’ya konuk oldu ve mücadeleden 78-72 mağlup ayrıldı. Bu karşılaşmada Milan’ın en skorer isimleri 19 sayıyla Keifer Sykes ve 12 sayıyla Vladimir Micov oldu.

 

Yorumlar