Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert açıklamalar: Onları ayıplıyorum!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ali Koç, hakem kararları ve takımın son durumu ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Geçtiğimiz sezonları da hatırlatan Sarı Lacivertliler'in Başkanı, "Hakemlerin Koç çalışanı olduğu yalanlarını ortaya attılar. Onları ayıplıyorum. dedi

Abone ol
Abone ol 08 Aralık 2020 14:18

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ali Koç, hakem kararları ve takımın son durumu ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Geçtiğimiz sezonları da hatırlatan Sarı Lacivertliler'in Başkanı, "Hakemlerin Koç çalışanı olduğu yalanlarını ortaya attılar. Onları ayıplıyorum dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ali Koç, "Hakemlerin Koç çalışanı olduğu yalanlarını ortaya attılar. Onları ayıplıyorum. Ortaya çıkması için adım atmayanları da ayıplıyorum. Bu sene ile geçen senenin farkı; biz bu sene kuvvetliyiz. Bu sene bu işler erken başladı." ifadelerini kullandı.

Başkan Ali Koç'un açıklamaları şu şekilde:

"Mümkün olduğu kadar az konuşmaya çalışıyoruz ama konuşmamız gereken günlerdeyiz."

'Bu sene biraz erken başladılar'

"Konuşmuyoruz diye eleştiri alıyoruz ama ne kadar az konuşursak o kadar iyi. Biz sahaya odaklanmaya çalışıyoruz ama bizim dışımızda gelişen saha dışı olayları var. Bu sene biraz erken başladılar. Bazı hakem hataları ve bazı kasıtlı hareketler bizi ciddi şekilde endişelendiriyor. Hakem kararlarında bir standartsızlık var. VAR kararlarında da öyle. Türkiye'de bir hakem krizi var."

"VAR diye bir sistem geldi. Bu teknoloji sayesinde neredeyse %100 isabetli kararlar geliyor. İnsanlar, VAR gibi bir teknoloji gelince minimize edilmiş hatalar bekler. Bu teknoloji iyi kullanılırsa fayda verir, bu teknolojiyi kullananlar da insanlar."

"Özellikle odağında Fenerbahçe'nin olduğu hakem krizlerinden Türk futbolunun kaosa sürüklendiğini görüyoruz. Hakemlik çok zor bir meslek ama bu kadar kötü yönetmek çok daha zor. Hakemlik camiasında değişik dengeler ve güç odakları olduğu söyleniyor." 

"Türkiye'de şampiyonluklar saha içerisinde kazanılmıyor olgusu var, ben inanmak istemiyorum ama inanmak zorunda kalıyorum. Bu olguyu değiştirmek zorundayız."

 

 

Yorumlar