Anasayfa /  Spor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç:en skandal TFF Başkanını geride bıraktık!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gelenekselleşen bayramlaşma töreninde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 11 Temmuz 2022 16:49

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gelenekselleşen bayramlaşma töreninde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Ali Koç'un açıklamalarından öne çıkan satır başları:

"Türkiye Cumhuriyeti'nin yakın tarihte gördüğü en kötü, en skandal TFF Başkanı ve yönetim kurulunu geride bıraktık. Bunu toparlamak zaman alacaktır. Biz Fenerbahçe olarak yeni TFF yönetimine elimizden gelen yardımı vermeye çalışacağız. TFF Kurulları ilgili değerlendirmemi 30 Temmuz'da yapacağım. Mehmet Büyükekşi ve yönetiminin attığı adımlar çok önemli hatta bazıları devrim niteliğinde. Şeffaflık, adil rekabet. Çok kısa sürede, çok önemli adımlar atıldı. TFF'ye elimizden gelen yardımı yapacağız."

''Kısa dönemde yaşadığımız başarıların önümüzdeki sezon yaşayacağımız pek çok başarının habercisi olmayı diliyorum. Fenerbahçe, her zaman en tepeyi hedefler ve şampiyon olur.''

''Daha bismillah, sosyal medyada malum hesaplar çalışmaya başladı. Birkaç gün önce Jorge Jesus'u istifa ettirdiler. Bunlar beni ve yönetimimizi etkilemez. Bunlara kapılan taraftarlarımız oluyor. Kenetlenin, bu tribünler Fenerbahçe'yi şampiyonluğa götürecek."

"Yönetim Kurulu olarak onlar adil, şeffaf bir yapı istiyor. Bunu bir senede toparlamak kolay değil. Eski alışkanlıkları görürsek, tepkimizi koyarız. Peşinen bunu yapmak yanlış. 3-4 haftada alınan kararlar olumlu. Amaçlarını samimi buluyorum, umarım gerçekleştirirler."

Yorumlar