Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Fatih Terim'in taburcu edilmesi sosyal medyayı karıştırdı !

Koronavirüs testi pozitif çıkan ancak kısa sürede kaldığı hastaneden taburcu edilen Fatih Terim'e, sosyal medyada GeçmişOlsunPinokyo etiketi ile tepki gösteriliyor.

Abone ol
Abone ol 31 Mart 2020 11:43

TRHaberler ÖZEL | Geçtiğimiz günlerde Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ve Galatasaray ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak'ın koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. İki isim kaldırıldığı Liv Hospital hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

Ancak Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in kaldırıldığı Liv Hospital hastanesinden 5 gün sonra taburcu edilmesi sosyal medyada bir anda gündem oldu.

Fatih Terim'in koronavirüse yakalanmasının bir senaryo olduğunu iddia eden kullanıcılar sosyal medya platformu olan Twitter'da #GeçmişOlsunPinokyo etiketi ile gündemde yer aldı.

Kuluçka döneminin 14 gün olduğu, ilk bulgusunun ise 6 günde tespit edildiği hastalıktan Fatih Terim'in kısa sürede hastaneden taburcu olması kafalarda soru işareti bıraktı.

 

Peki Fatih Terim'in koronavirüse yakalanma olayı yalan mı?

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in tedavi edildiği Liv Hospital Hastanesi'nden taburcu olayı ile ilgili açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamaya göre Fatih Terim'in son yapılan koronavirüs testinin de pozitif çıktığı, ancak klinik bulguların bitmesi sebebiyle karantina sürecine ünlü teknik direktör Fatih Terim'in evinde devam edileceği belirtildi.

Yorumlar