Anasayfa /  Spor

Fatih Terim'den olay olacak Belhanda sözleri

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kayserispor maçı öncesi yaptığı açıklamada, sözleşmesi tek taraflı olarak feshedilen ve dün takımdan ayrılan Belhanda hakkında konuştu. Terim, "Belhanda mevzusunun bize zarar vermesine müsaade etmem. Galatasaray büyük bir camia." dedi.

Abone ol
Abone ol 13 Mart 2021 18:45

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kayserispor maçı öncesi yaptığı açıklamada, sözleşmesi tek taraflı olarak feshedilen ve dün takımdan ayrılan Belhanda hakkında konuştu.

BELHANDA HAKKINDA...

 

Konuyla ilgili ilk kez Kayserispor maçı öncesi konuşan Terim, "Orada da neler beklediğini görüyorum insanların. Biz Belhanda'yı, Nagatomo'yu, Gomis'i nasıl gönderdiysek, Drogba ve Melo'yla nasıl ayrıldıysak, onu da öyle uğurladık. Galatasaray kültürüne yakışır şekilde yolcu ettik. Bizim için orada tamamlandı. Belhanda mevzusunun bize zarar vermesine müsaade etmem. Galatasaray büyük bir camia." dedi.

BELHANDA NE DEMİŞTİ?

Belhanda, Demir Grup Sivasspor karşılaşması sonrası yayıncı kuruluşa şu açıklamayı yapmıştı:

"Saha zemini elbette bizi etkiliyor. Biz Galatasaray’ız. Normal olarak, Galatasaray yöneticilerinin bir çözüm bulması lazım. Bizlerin futbol oynadığımızı biliyorlar. Pas vermeyi, pasları ikilemeyi seven insanlarız. Bir çözüm bulmalısın. Hiç durmadan Twitter ve Instagram’da kendini seyretmemek, basında olup bitenlere bakmamak lazım. Gel statla ilgilen. Sahada mücadele eden, oynayan biziz. Dolayısıyla hafta sonu oynayabilmemiz için her şeyi yapmaları ve oynamak için iyi koşulları sağlamaları gerekiyor. Antrenman merkezimiz bile buradan daha iyi. Bu normal mi? Üstelik her gün Florya’da antrenman yapıyoruz ve Florya’daki saha buradakinden daha iyi. Bu normal mi? Bu normal değil."

Yorumlar